Τερζούδης: «Σκουπιδότοπος ο Άγιος Θωμάς, η δημοτική αρχή έχει χάσει τη μάχη της καθημερινότητας» (ΦΩΤΟ)

Κριτική στη δημοτική αρχή για την ανεξέλεγκτη χωματερή που έχει δημιουργηθεί με την ανοχή των αρχών στην περιοχή της συνοικίας του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, ασκεί ο πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Λάρισα Μπροστά» Χρήστος Τερζούδης.

Παραθέτοντας φωτογραφικό υλικό που αποτυπώνει μία τουλάχιστον απαράδεκτη εικόνα εντός της πόλης της Λάρισας, ο κ. Τερζούδης σημειώνει πως «την ώρα που η δημοτική αρχή Λάρισας του κ. Καλογιάννη αναφέρεται σε μεγαλεπήβολα σχέδια και θέλει να κάνει τη Λάρισα «μία μεσαίας κλίμακας Ευρωπαϊκή πόλη» οι κάτοικοι στις συνοικίες έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με τα αυτονόητα. Στον Άγιο Θωμά, επιτήδειοι έχουν μετατρέψει την περιοχή σε χαβούζα, άκρως επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα στον καθαρισμό της περιοχής και να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα για την αποτροπή αντιστοίχων φαινομένων στο μέλλον. Ας το καταλάβουν επιτέλους πως η αυτοδιοίκηση δεν είναι μόνον «υψηλή θεωρία» αλλά και η μάχη της καθημερινότητας, την οποία έχουν προ πολλού απολέσει στη Λάρισα».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας