Λάκης Λαζόπουλος – Αλέξης Κούγιας: Έτσι ξεκίνησαν όλα…

Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές μετά το περιστατικό;

Λάκης Λαζόπουλος – Αλέξης Κούγιας: Μια κόντρα που κρατά χρόνια κορυφώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Αθηνών Αρένα, όταν ο γνωστός ποινικολόγος επιτέθηκε στον ηθοποιό. «Στα χρωστάω τρία χρόνια», φέρεται να είπε ο Αλέξης Κούγιας την ώρα που αιφνιδίαζε τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο Λάκης με την Μαρινέλλα και άλλους φίλους τους διασκέδαζαν με τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο, όταν ξαφνικά ο Αλέξης Κούγιας όρμησε εναντίον του ηθοποιού και του επιτέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, βωμολοχώντας. Το επεισόδιο σταμάτησε μόνο όταν παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν 2 τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα», ανέφερε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Κάνε πίσω ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο, ο οποίος είναι και κουμπάρος της, η Μαρινέλλα, όπως έγραψε η Espresso.

Σε αναλυτικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Μαζί σου, θυμηθήκαμε πώς ξεκίνησε αυτή η κόντρα, αλλά και τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές μετά το πρόσφατο περιστατικό.

Πηγή: zappit

Δείτε επίσης

Βρείτε μας