ΠΑΕ ΑΕΛ: «Αν δεν βελτιωθεί το AEL FC ARENA εκτός Λάρισας η ομάδα»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA, η ομάδα από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται εκτός Λάρισας. Σ’ αυτή την απόφαση έφτασαν οι «βυσσινί» μετά το αίτημα των ΠΑΕ Ατρόμητου και ΠΑΟΚ που ζήτησαν να οριστούν οι αγώνες κόντρα στην ΑΕΛ σε ουδέτερο γήπεδο. Κάτι τελικά που ανακάλεσαν στην συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τεράστιο θέμα εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ δημιούργησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός στο σημερινό Δ.Σ. στην Super League.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σπανός ζήτησε από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Super League να ενεργοποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και αφού ελεγχθεί το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΛ το AEL FC ARENA από ειδική εταιρεία να κηρυχθεί ακατάλληλο και ακολούθως να ορισθεί ο αγώνας ΠΑΕ ΑΕΛ –ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ σε ουδέτερο γήπεδο.

Με το αίτημα του Γιώργου Σπανού συντάχθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο της κ. Μάκη Γκαγκάτση.

Μετά από αυτά τα δύο αιτήματα έγινε συζήτηση τουλάχιστον μιας ώρας με έντονη αντίδραση από τους κ. Αλέξη Κούγια και κ. Σωτήρη Μάρκου και τελικώς ο κ. Σπανός και ο κ. Γκαγκάτσης απέσυραν τα αιτήματα τους.

Είναι βέβαιο όμως ότι εφόσον η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA δεν βελτιωθεί με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και με την δημιουργία έργων υποδομής σε αυτό με κόστος τουλάχιστον 300.000€ η ΠΑΕ ΑΕΛ από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται εκτός Λάρισας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας