Επιστρέφει ο Λαζόπουλος με το Τσαντίρι του – Πότε ξεκινάει και πού

Τρεις μήνες μετά την επίσημη έναρξη του, το Open παίρνει σιγά σιγά ένα καλό μερίδιο τηλεθέασης σε αρκετές ζώνες των καθημερινών προγραμμάτων και πλέον θέλει να κάνει το ένα βήμα παραπάνω. Γι’ αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος αποτελεί την κίνηση-ματ και σε λίγες μέρες θα ξαναδούμε τον ηθοποιό σε κάτι πολύ γνώριμο.

Για περίπου μια 12ετία το Τσαντίρι και ο Λάκης ήταν συνυφασμένοι με τον Alpha. Τα 9 εξ αυτών γεμάτα με μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έκανε 60άρια. Σε μια άλλη εποχή της τηλεόρασης όμως. Και σε μια άλλη δημόσια εικόνα του ιδίου.

Το 2016 ο Λάκης Λαζόπουλος χώρισε τους δρόμους του με τον Alpha, βρέθηκε για λίγο καιρό χωρίς τηλεοπτική στέγη, μέχρι το δεύτερο μισό της περσινής τηλεοπτικής σεζόν. Τότε επανέφερε τηλεοπτικά τους Δέκα Μικρούς Μήτσους. Τώρα θα κάνει το ίδιο με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Το Open και ο Λάκης ετοιμάζονται για την πρεμιέρα η οποία θα γίνει στις 5 Μαρτίου. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για την διαμόρφωση του πλατό, με τον χώρο του Βοτανικού να αποτελεί το «σπίτι» του και να υποδέχεται ως και 600 καλεσμένους τη φορά. Η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία για φέτος κι αν οι δύο πλευρές συνεχίσουν, θα πάει και για του χρόνου, ίσως όμως με διαφορετική συχνότητα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας