Θυμάται τον Αντώνη Καντώνια ο Αλέξης Κούγιας

Με προσωπική του δήλωση ο μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ θυμάται τον Αντώνη Καντώνια που θα γιόρταζε σήμερα αν ήταν στη ζωή. Αναλυτικά:

«Σήμερα του Αγίου Αντωνίου θα γιόρταζε αν ήταν στη ζωή ο δημιουργός, μαζί με τον αδελφό του το Στέλιο, του μύθου της ΑΕΛ Αντώνης Καντώνιας.

Προσωπικά είχα την τύχη να τους γνωρίσω και τους δύο σε νεαρότητα ηλικία όταν ήμουν αντιπρόεδρος στην ΕΠΑΕ, με εκπροσώπους τότε της ΑΕΛ τον δικηγόρο Τάκη Γιώτσα και τον αντιπρόσωπο της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ στην Αθήνα Μιχάλη Ζαζά.

Θεώρησα υποχρέωση μου να κάνω σήμερα αυτή την προσωπική δήλωση για να θυμίσω σε κάποια «λέσια στην Λάρισα και στους δήθεν δημοσιογράφους-μάρτυρες φίλους τους», ότι κάποιοι σαν και αυτούς που δεν έχουν κάνει τίποτε στην ζωή τους, στην οικογένεια τους, στο επάγγελμα τους, στην κοινωνία, αυτή την τεράστια επιχειρηματική προσωπικότητα, αυτόν τον υποδειγματικό πατέρα, σύζυγο, οικογενειάρχη, φίλο τον ανάγκασαν να φύγει πρώτα πικραμένος από την ΑΕΛ και μετά από λίγα χρόνια από την ζωή αφού προηγουμένως έδωσε μαζί με τον αδελφό του το Στέλιο ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο στην ΑΕΛ.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Ως ελάχιστη προσφορά στην οικογένεια του κάνω αυτή την σημερινή μου δήλωση».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας