Γήπεδο Λάρισας ΑΕ: «Αποκλειστική ευθύνη συντήρησης δική σας- Κομμάτι της ζωής σας τα ψεύδη κ. Κούγια»

Απάντηση έδωσε η πλευρά της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ μετά την προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, για την συντήρηση του χλοοτάπητα του AEL FC ARENA, αλλά και τα χρήματα που έχει δαπανήσει η ομάδα για τη χρήση του γηπέδου έως σήμερα. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Το ότι προσπαθείτε  συνέχεια να παραπλανήσετε τον κόσμο με διηγήματα και ψεύδη είναι κομμάτι της ζωή σας. Αποτελεί συμβατική σας υποχρέωση με ρητή αναφορά στην σελίδα 8 στο άρθρο 1.4 της σύμβασης που έχει τη υπογραφή σας, ότι η ευθύνη συντήρησης χλοοτάπητα και λοιπών χώρων είναι δική σας 100%, απλά η συντήρηση τέτοιων γηπέδων απαιτεί επαγγελματικά μηχανήματα και επαγγελματικό πρόγραμμα και όχι τρακτεράκια που δεν κάνουν ούτε για κήπους σπιτιών και πολλές φορές μένουν από καύσιμο κατά την διάρκεια κουρέματος στην μέση του γηπέδου το οποίο στοιχίζει 15 ευρώ ανά κούρεμα.

Τα χρήματα που έχουν πληρωθεί για χρήση γηπέδου 4 ετών είναι  λιγότερο από 1 εκ., αλλά προφανώς στο ποσό που εσείς λέτε ότι δώσατε βάζετε και πληρωμές ποδοσφαιριστών.

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε στα ίδια  και στα ίδια  ψεύδη του κ. Κούγια αλλά περισσότερο λυπούμαστε που εμπιστευτήκαμε την συντήρηση του χλοοτάπητα και των λοιπών χώρων σε αυτόν τον άνθρωπο. Από την ημέρα κατασκευής του γηπέδου οι περισσότερες ζημιές και φθορές έχουν γίνει με ευθύνη του και επί των ημερών του και αντί να τις επισκευάσει κάτι που επίσης αποτελεί συμβατική του υποχρέωση μας κατηγορεί».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας