Έντονο παρασκήνιο πίσω από την απουσία της Στάη από το δελτίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρόγραμμα του Open TV ξεκίνησε να εκπέμπει κανονικά στις 25 Οκτωβρίου. Δεν πέρασαν παρά δύο μέρες κανονικής λειτουργίας και η Έλλη Στάη απουσίαζε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Παρά το ότι η ίδια έκανε και ανάρτηση από το σπίτι της με ορό στο χέρι για να δείξει ότι η απουσία της οφείλεται σε πρόβλημα υγείας, δεν έπεισε. Φαίνεται πως υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την απουσία της.

Χωρίς να αναιρείται το γεγονός ότι είχε και ζήτημα που την ανάγκασε να πάρει μέρες εκτός, δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος. Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί, συνέβη ένας τσακωμός ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στελέχη του καναλιού, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να λείψει γι΄αυτή την εβδομάδα και να επανέλθει από Δευτέρα.

Διάφορα τεχνικά προβλήματα και αρκετές ελλείψεις σε όσα απαιτούνται για να βγει ένα αξιοπρεπές δελτίο ειδήσεων, προκάλεσαν τον εκνευρισμό της Έλλης Στάη, η οποία φέρεται να διαπληκτίστηκε με τα στελέχη.
«Η παρατεταμένη απουσία σε συνδυασμό με γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκίνησαν από την ημέρα της πρόβας, την προηγούμενη Τετάρτη που βγήκε στον αέρα το κανάλι, έχουν δώσει αφορμή για διάφορα σχόλια και φήμες. Αυτά τα σχόλια λένε ότι υπήρξαν, πριν βγει στον αέρα και κατά τη διάρκεια του δελτίου, διάφορα τεχνικά προβλήματα. Ακόμα ο σταθμός αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

Δεν έχουν έρθει ακόμα τα control rooms και βγαίνουν από βαν, ακόμα δεν έχουν έρθει. Αυτά σε συνδυασμό με τα φώτα, τα link που δεν έβγαιναν, τις τηλεφωνικές, φαίνεται ότι ενόχλησαν την Έλλη Στάη. Τα επισήμανε, υπήρξε μια λογομαχία σε αρκετά έντονο ύφος με στελέχη του καναλιού, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και τελικά, τη Δευτέρα φτάσαμε στο σημείο η Έλλη Στάη να δηλώνει μέσα από το Instagram ότι έχει υψηλό πυρετό».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας