Συμπλοκή ανάμεσα σε Αλβανούς και Έλληνες τα ξημερώματα στον Γέρακα – Βγήκαν μαχαίρια και πιστόλια

Το πάρκο στην οδό Δομοκού στον Γέρακα μετατράπηκε σε πεδίο συμπλοκής ανάμεσα σε Αλβανούς και Έλληνες τα ξημερώματα. Η συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανοί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι τραυματίες έχουν χτυπηθεί με μαχαίρια και άλλα αντικείμενα ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα πιστόλι. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Ερυθρός Στραυρός και Σισμανόγλειο.

Πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν ότι οι δυο εκ των τραυματιών είναι σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο δεν φαίνεται ότι διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Ο ένας από τους Έλληνες που τραυματίστηκε στη συμπλοκή έχει τραύμα από σφαίρα στο λαιμό και υποβάλλεται σε εγχείρηση στο Σισμανόγλειο. Οι αστυνομικοί περιμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να πάρουν καταθέσεις.

Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της συμπλοκής, ωστόσο όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για διαδικτυακό “ραντεβού” μεταξύ των δύο ομάδων μετά τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Στη συμπλοκή, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, συμμετείχαν περισσότερα από 20 άτομα.

Πηγή: newsit.gr (Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου)

Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου

Δείτε επίσης

Βρείτε μας