Εκδήλωση της ΕΚΑΓΕΜ στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή

Στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΑΓΕΜ Ελλάδος διοργανώνεται Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων», το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 12:30μμ στη Βιβλιοθήκη της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής, στη Λάρισα

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλειος Κόκκαλης ενώ θα γίνει πρώτη επίσημη παρουσίαση του Προγράμματος RICA από τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Απόστολο Πολύμερο.

Από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας θα παρουσιαστούν τα Επιχειρηματικά Χρηματοδοτικά Προγράμματα για τους Αγρότες ενώ θα γίνουν επίσης παρουσιάσεις των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής, από τη Διευθύντρια της Σχολής κα. Μαρία Κλεισιάρη, και του ΤΕΙ ΘΕΣΣΣΑΛΙΑΣ από την κα. Χρυσούλα Παπαϊωάννου, υπό τον Συντονισμό του κ. Χρήστου Αθανασιάδη, Δημοσιογράφου.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν και οι διοργανωτές της AGROTHESSALY ΔΕΘ HELEXPO ενώ έχουν προσκληθεί και εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Καλούμε τα μέλη της ΕΚΑΓΕΜ ΕΛΛΑΔΟΣ να τιμήσουν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και της ενημερωτικής εκδήλωσης με την Παρουσία τους.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας