Πέτρος Κωστόπουλος: Είμαι στη φάση «σόλο κλαρίνο»

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, την Τζένη Μπαλατσινού αλλά και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

– Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, τι γίνεται αυτόν τον καιρό;
Τίποτα. Είμαι στη φάση «σόλο κλαρίνο». Για να μη λέμε μαλ…ιες, εννοείται ότι μετά τον χωρισμό μου συνέβησαν πράγματα και όλο προέκυπτε και κάποια σχέση. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα εκεί έξω –γιατί έλειπα τόσο καιρό από την πιάτσα– που δεν αντέχω την κατάσταση που βλέπω. Είχα μία-δύο σχέσεις, ερωτεύτηκα κιόλας, αλλά έφαγα τοίχο. Τι να σου εξηγώ τώρα, έφαγα τοίχο γιατί διαπίστωσα πράγματα και καταστάσεις εκτός της δικής μου λογικής. Ασ’ το…

– Με την Τζένη πώς είναι η κατάσταση;
Γι’ αυτό το θέμα δεν θέλω να ξαναπαντήσω. Έχουμε τελειώσει 5-6 χρόνια τώρα και δεν έχει νόημα.

– Ωστόσο έχετε καλή σχέση.
Μια χαρά σχέση έχουμε, όπως πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που έχουν μαζί παιδιά.

– Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από δέκα χρόνια;
Ξέρω γω… Να αγναντεύω τη θάλασσα όπως στο αριστούργημα του Χέμινγουεϊ «Ο γέρος και η θάλασσα»; Και να ψαρεύω με ένα καΐκι.

– Θα ξαναπαντρευόσουν;
Εννοείται πως όχι. Αυτά δεν είναι για χόρταση, θα γίνουμε και γελοίοι στο τέλος. Δεν είναι για μένα αυτά τα πράγματα πλέον. Το μόνο που θέλω είναι να δουλεύω και να ηρεμήσω κάποια στιγμή ψυχικά γιατί ακόμη είμαι σε περίεργη φάση. Έχω φάει bullying, βιασμό, εκβιασμό και το μόνο που θέλω είναι να ηρεμήσω.

 

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας