Οι Σκοπιανοί σπεύδουν στις παραλίες αντί για την φιέστα του Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή φιέστα που οργανώνει ο Ζόραν Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Σε ένα καταπράσινο πάρκο, κοντά στο κτίριο της κυβέρνησης, έχει στηθεί το κεντρικό από τα πάρτι, στο οποίο θα συμμετέχουν αρκετοί καλλιτέχνες.
Η σκηνή που έχει στηθεί κοντά στο κτίριο της κυβέρνησης για το πάρτι Η σκηνή που έχει στηθεί κοντά στο κτίριο της κυβέρνησης για το πάρτι

Σύμφωνα με τον Ant1 πάντως, η προσέλευση του κόσμου μέχρι αργά το απόγευμα ήταν μειωμένη, κάτι που μάλλον δεν περιμένει ο Ζόραν Ζάεφ, που τις τελευταίες ημέρες, καλλιεργεί συστηματικά ένα πανηγυρικό κλίμα, προσκαλώντας μέσω facebook τους πολίτες της χώρας του να δώσουν το παρόν.

«Αυτό το Σάββατο, 14 Ιουλίου, θα ενωθούμε και θα γιορτάσουμε μαζί την ιστορική επιτυχία της «Μακεδονίας».  Πάμε μπροστά – Η «Μακεδονία» στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ!», έγραψε στο Facebook.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν οδηγήσει πολλούς Σκοπιανούς στις παραλίες και μάλιστα, πολλοί εξ αυτών έχουν έρθει να δροσιστούν στις ακτές της βόρειας Ελλάδας.

ΣΕ 15 πόλεις θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την έναρξη των ενταξιακών σχέσεων στο ΝΑΤΟ. ΣΕ 15 πόλεις θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την έναρξη των ενταξιακών σχέσεων στο ΝΑΤΟ.

Να σημειωθεί πάντως, πως εκτός από την πρωτεύουσα Σκόπια, οι εορταστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή άνω των σαράντα καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθούν και στις πόλεις Αχρίδα, Βέλες, Γευγελή, Τέτοβο, Πρίλεπ, Μπίτολα, Στρούγκα, Κουμάνοβο, Στιπ, Καβάνταρτσι, Στρούμιτσα, Κίσεβο, Γκόστιβαρ και Κοτσάνι.

Φωτογραφίες: Ant1

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας