Η Μπριζίτ Μακρόν πήγε στον Πάπα αλλά ξέχασε κάτι να φορέσει (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η Μπριζίτ Μακρόν να συμμορφώθηκε ως προς το μήκος της φούστας της, κατά την επίσκεψή της στον Πάπα, όμως, κάτι ξέχασε να φορέσει…

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν βρίσκονται στη Ρώμη για επίσημη επίσκεψη. Χθες, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας βρέθηκε στο Βατικανό, όπου είχε συνάντηση με τον Πάπα.

Φυσικά, στις συναντήσεις με τον Πάπα, υπάρχει ενδυματολογικό πρωτόκολλο.

Εκτός από ελάχιστες γυναίκες που μπορούν να συναντήσουν τον Ποντίφικα ντυμένες στα λευκά, όλες οι υπόλοιπες πρέπει να φορούν μαύρα, το μήκος της φούστας τους να είναι κάτω από το γόνατο, να είναι καλυμμένα τα χέρια τους, φυσικά τα ρούχα να είναι κλειστά μέχρι το λαιμό και να μην έχουν ντεκολτέ και επιπλέον να έχουν καλυμμένο το κεφάλι τους.

Η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ και για τίποτα τα μίνι της, έκανε τη… θυσία, φόρεσε το μίντι φόρεμα και παλτό, κάλυψε τα χέρια της, το στήθος της, αλλά… ξέχασε το κεφάλι της.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ είχαν επισκεφθεί και εκείνες το Βατικανό και είχαν συναντήσει τον Πάπα, ντυμένες βάσει του πρωτοκόλλου και χωρίς να ξεχάσουν να βάλουν βέλο. Οπως και η Αμάλ Αλαμουντίν πριν δυο χρόνια είχε συναντήσει τον Πάπα φορώντας καπέλο. Ετσι θέλει το πρωτόκολλο…

Πηγή:  iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας