Στην αντεπίθεση η ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ «Κ. Κούγια δείχνετε ακόμα μια φορά το επίπεδο και την πραγματική σας εικόνα»

Την απάντησή της έδωσε η Γήπεδο ΑΕ στον Αλέξη Κούγια και την ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Η πρώτη κάνει επίθεση στον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί» εξηγώντας τους όρους της σύμβασης σχετικά με το AEL FC ARENA. Αναλυτικά:

«Τα ψέμματα και οι συκοφαντικές δηλώσεις σας θα κριθούν από την εξέλιξη των γεγονότων και από τα ελληνική δικαστήρια. Η υποχρέωση ασφάλισης από την ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελεί βασική συμβατική προϋπόθεση με την μορφή της διαλυτικής αίρεσης όπου προβλέπονται οι ακριβείς προϋποθέσεις και αναφέρονται στο άρθρο 1.3 και 1.3.6. Δεν αποτελεί υποχρέωση της Γήπεδο ΑΕ αλλά καθαρά της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ύπαρξη εκχώρησης με όλες τις λεπτομέρειες αποτελεί δικαιοπρακτικό θεμέλιο της σύμβασης και όταν με οποιονδήποτε τρόπο (βλ. καταγγελία NOVA της σύμβασης με Σούπερ Λίγκα) αυτή σταματά, αυτόματα καθιστά την σύμβαση άκυρη. Η εκχώρηση ενεργοποιείται επειδή εσείς δεν πληρώνετε αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος ενεργοποίησής της.

Η καταγγελία δεν είναι δήθεν πράξη και δεν γίνεται δήθεν για το ασφαλιστήριο αλλά υπάρχουν εκτός των προαναφερθέντων (διαλυτικές αιρέσεις, δικαιοπρακτικό θεμέλιο) τόσες συμβατικές σας εκκρεμότητες που θα μπορούσαμε να είχαμε καταγγείλει την σύμβαση όποτε θέλαμε.

Η απαγόρευση εισόδου στις σουίτες, η κακή συντήρηση του χλοοτάπητα, οι ζημιές στα καθίσματα, στα πλέξι γκλας, οι ζημιές στις γιγαντοοθόνες θα σας υποχρεώσουν να πληρώσετε όλες τις αντίστοιχες οφειλές σας, να είστε σίγουροι γι’αυτό.

Ακόμα πληρώνουμε ρεύμα για εσάς διότι δεν έχετε μεταφέρει τα ρολόγια σε δική σας εταιρεία όπως προβλέπει η σύμβαση.

Αναφέρετε ότι οφείλουμε στη ΔΕΥΑΛ όταν εμείς δεν έχουμε κανένα ευρώ οφειλής από κατανάλωση και πληρώνουμε ρύθμιση που αφορά τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης με πάνω από 40.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ εσείς δεν πληρώνετε στην ΔΕΥΑΛ ούτε την κατανάλωση που κάνετε.

Κάναμε λάθος που με δική μας πρωτοβουλία μειώθηκε το ήδη μικρό τίμημα το οποίο θα διορθώσουμε άμεσα.

Οι αναφορές του συγγραφέα της ανακοίνωσης (κ. Κούγια) σε προσωπικά θέματα ή ακόμη σε πρόσωπα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους επειδή έχουν φύγει από τη ζωή δείχνει το επίπεδο και την ηθική του υπόσταση.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσφύγουμε στα δικαστήρια για το θέμα της σύμβασης διότι η σύμβαση είναι άκυρη με υπαιτιότητά σας και το γνωρίζετε πολύ καλά, όπως γνωρίζετε ότι έχουμε κάθε νομικό δικαίωμα να καταγγείλουμε μονομερώς. Θα προσφύγουμε όμως για όλες τις υποτιμητικές, ψευδείς και συκοφαντικές σας αναφορές.

Δηλώνουμε στον κόσμο ότι από την πρώτη στιγμή που υπογράψαμε τη σύμβαση με τον κ. Κούγια γνωρίζαμε με τι έχουμε να κάνουμε, παρόλα αυτά για το καλό της ομάδας το πράξαμε και πολλές ενέργειές μας κατά την διάρκεια της σύμβασης ήταν εις βάρος των συμφερόντων μας.

Θα μπορούσαμε να καταγγείλουμε την σύμβαση ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της χρονιάς για πολλούς λόγους (οικονομικούς, νομικούς, συμβατικούς κλπ), αλλά δείξαμε κατανόηση επειδή θέλαμε απλά να εφαρμοστούν οι όροι της σύμβασης οι οποίοι τελικώς δεν εφαρμόστηκαν ποτέ.

Αντί να εκτιμηθεί η συμπεριφορά, είχαμε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις, απειλές και άλλες τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Τέλος, κ. Κούγια, ως συγγραφέα της εν λόγω ανακοίνωσης, όπως γνωρίζετε, η έκταση παραχωρήθηκε με νόμο και ως δικηγόρος θα έπρεπε να σέβεστε τους νόμους και όχι να κάνετε ανυπόστατες αναφορές δείχνοντας ακόμη μια φορά το επίπεδό σας και την πραγματική εικόνα της επαγγελματικής και κοινωνικής σας διαδρομής.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας