Μεθυσμένος οδηγός έσπασε το χέρι αστυνομικού!

«Ο τρελός είδε το μεθυσμένο και φοβήθηκε», λέει μια παλιά παροιμία που επαληθεύτηκε πλήρως στην περίπτωση ενός οδηγού τον οποίο σταμάτησαν για έλεγχο τροχονόμοι στα Τρίκαλα και το αλκοτέστ έδειξε ότι τα είχε «τσούξει» για τα καλά.

Οι άνδρες της Τροχαίας του ζήτησαν να περιμένει να περάσει λίγη ώρα για να επαναλάβουν το αλκοτέστ και τον προειδοποίησαν ότι , αν και το δεύτερο έβγαινε θετικό, θα του αφαιρούσαν το δίπλωμα οδήγησης και θα του επέβαλαν το τσουχτερό πρόστιμο που προβλέπει ο Κ.Ο.Κ.. Αυτό έκανε έξω φρενών τον οδηγό, ο οποίος αντέδρασε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για το επαναληπτικό τεστ.

Εκεί, όμως, βγήκε πλέον εκτός εαυτού και προσπάθησε να αποφύγει το αλκοτέστ φωνάζοντας και σπρώχνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του. Ξαφνικά, έσπρωξε με δύναμη ένα γραφείο, το οποίο έπεσε πάνω σε έναν από τους αστυνομικούς πριν προλάβει να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι!

Μετά απ’ όλα αυτά, ο μεθυσμένος οδηγός πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια και το πρωί, που είχε πια συνέλθει, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, αντίσταση κατά της αρχής και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας