Φωνάζουν οι κάτοικοι της οδού Βόλου για το φανάρι στο δρόμο-«καρμανιόλα» (ΦΩΤΟ)

Αίτημα προς τη δημοτική αρχή από συμπολίτες που ζουν στην οδό Βόλου για το σηματοδότη που βρίσκεται στο σημείο του τελευταίου θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη πριν ένα μήνα στο ύψος που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ Τσουμάνης, εκεί όπου νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε 82χρονη Λαρισαία.

Κάτοικοι της περιοχής με μήνυμα τους στο «Τι Νέα Λάρισα;» τονίζουν ότι ο φωτεινός σηματοδότης λειτούργησε μόνο για λίγες μέρες με το κόκκινο να ανάβει ανά λεπτό και πλέον τις τελευταίες ημέρες είναι σχεδόν συνεχώς πράσινο. Μάλιστα απόψε βράδυ Κυριακής την ώρα της επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια της Αγιάς (γύρω στις 8.30′ μ.μ.) πήγαν κάποιοι εκεί στο σημείο και όπως μας μεταφέρουν, για πάνω από 5 λεπτά το φανάρι ήταν διαρκώς πράσινο και τα αυτοκίνητα περνούσαν με υψηλή ταχύτητα. Φυσικά ούτε λόγος να διασχίσει το δρόμο κάποιος πεζός, είναι πολύ επικίνδυνο.

Το φανάρι στη Βόλου βράδυ Κυριακής. Πράσινο φυσικά…

Αυτό που ζητούν λοιπόν από το δήμο Λαρισαίων και προσωπικά τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη είναι να φροντίσει ώστε ο φωτεινός σηματοδότης να λειτουργεί με το κόκκινο να ανάβει, αν είναι δυνατόν, ανά λεπτό. Αίτημα λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται κυριολεκτικά για ζήτημα ζωής και θανατού στο μαρτυρικό αυτό δρόμο…

Ιδού το μήνυμα που λάβαμε από κατοίκους της οδού Βόλου στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα:

«Μας υποσχέθηκε ο Δήμαρχος ότι ανά ένα λεπτό θά ανάβει κόκκινο στο ύψος στο μάρκετ Τσουμάνης.

Λειτούργησε τρεις ημέρες και τώρα τίποτα, θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα είναι κρίμα.

Τό είχαν ρυθμίσει νά ανάβει κόκκινο σε ένα λεπτό για νά μήν μπορούν νά ανάπτυξουν μεγάλη ταχύτητα.

Έχει τώρα 4 ημέρες δεν λειτουργεί και είναι πολύ επικίνδυνο για τά παιδιά μας και για τους μεγάλους ανθρώπους.

Ας φροντίσουν από το δήμο να ανάβει κόκκινο ανά λεπτό όπως τις πρώτες τρεις ημέρες!»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας