Ταξιδεύοντας γνώρισαν τη Λάρισα

Στο όμορφο περιβάλλον του Κηποθέατρου με φόντο ένα σκηνικό που θύμιζε παραμύθι, με πρωταγωνιστές τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και συνταξιδιώτες τους γονείς, μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν και γνώρισαν την πόλη της Λάρισας.

Στην κεντρική καλοκαιρινή εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου όπου τα παιδιά έπαιξαν τραγούδησαν, έπαιξαν μουσική, χόρεψαν και καταχειροκροτήθηκαν από τους συγκινημένους γονείς και τους παρευρισκόμενους.

Υπεύθυνη συντονισμού της γιορτής ήταν η Διευθύντρια Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στην ομιλία του πριν την έναρξη της γιορτής τόνισε ότι γίνεται πολύ σοβαρή και αξιόλογη δουλειά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό και φυσικά στους μικρούς πρωταγωνιστές.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτριος Δεληγιάννης επεσήμανε ότι ο ίδιος και τα δικά του παιδιά εμπιστεύτηκε στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Παρόντες ήταν ο Βουλευτής του Σύριζα Νικόλαος Παπαδόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Αντώνιος Πράπας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας