Ξεκίνησαν οι επισκέψεις του Πάνου Σκουρλέτη στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε το διήμερο των επισκέψεων του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη στη πόλη της Λάρισα, με τον ίδιο να επισκέπτεται αρχικά το δημαρχείο της Λάρισας όπου και συναντήθηκε με τον Απόστολο Καλογιάννη, ενώ στη συνέχεια μετέβη στον Κέντρο Πρόληψης Λάρισας.

Εκεί ο υπουργός, παρέστη σε εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Κέντρου Πρόληψης – ΟΚΑΝΑ Λάρισας για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Πρόληψης Ναρκωτικών Pompidou 2018, που απονέμει το Συμβούλιο της Ευρώπης, με τον ίδιο να εύχεται να κερδηθεί το βραβείο και να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη τη δουλειά.

Στο πάνελ βρέθηκαν μαζί του, η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Ευαγγελία Λιακούλη, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Επόμενη «στάση» στις επισκέψεις του θα γίνει στη ΔΕΥΑΛ όπου και θα μιλήσει για το νέο νόμο στις ΔΕΥΑ και το πρώτο μέρος θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας.

Τέλος, το απόγευμα στις 20.00 θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Divani» με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις & η μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση».

Δείτε φωτογραφίες από την εκdήλωση:

Φωτό: Λαυρέντης Μιχαηλίδης

Δείτε επίσης

Βρείτε μας