Καινούργιου: Μίλησα προσωπικά με τη Φαίη Σκορδά, έγινε μια παρεξήγηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τα πλάνα του νέου της σπιτιού που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε σε δημοσιογράφους η Φαίη Σκορδά.

«Ήταν μια δική μου αγωνία και σκέψη για θέμα ασφάλειας, επειδή είμαι μόνη με τα παιδιά στο σπίτι. Για αυτόν τον λόγο, πολύ γλυκά και διακριτικά, ζήτησα από τον δικηγόρο μου να γράψουμε μια επιστολή και να τη στείλουμε. Με ενημέρωσαν ότι παίχτηκαν πλάνα και λέω «καλά εντάξει, το ζητάω με καλό τρόπο, για ποιον λόγο δεν το έχουν σεβαστεί»; Δεν έγινε από πρόθεση, αυτό είναι το σημαντικό. Ξαναστείλαμε μια επιστολή και αυτή γλυκιά. Αν τώρα κι αυτή την επιστολή δεν την έχουν πάρει… εντάξει», δήλωσε η Φαίη Σκορδά λήγοντας το θέμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, από την πλευρά της, ανέφερε τα εξής: «Επειδή διαβάζω πάρα πολλά σήμερα. Μέχρι και πρωτοσέλιδο. Και εγώ και η Φαίη διαβάζει πολλά. Εγώ μίλησα και προσωπικά μαζί της. Έγινε μια παρεξήγηση. Η κοπέλα το κατάλαβε. Αν είναι δυνατόν! Εγώ έχω πάρα πολύ καλή σχέση προσωπική με τη Φαίη. Δεν αφορούσε καθόλου εμάς. Όλα αυτά που γράφονται ακούγονται και λέγονται είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τα είπε η ίδια. Μέχρι εκεί. Μην το συνεχίσουμε».

Πηγή: thestival.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας