Άφησε κατά λάθος φιλοδώρημα 6.450 ευρώ σε κεμπαμπτζίδικο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι ενός εστιατορίου κεμπάπ στην πόλη Ντιέτικον κοντά στην Ζυρίχη της Ελβετίας, όταν αντίκρισαν το ποσό που άφησε για φιλοδώρημα μια πελάτισσα. Η Ρωσίδα επισκέπτρια του καταστήματος, άφησε κατά λάθος φιλοδώρημα ύψους 6.450 ευρώ στους υπαλλήλους του καταστήματος, όταν αντί να εισάγει το ποσό που επιθυμούσε να αφήσει ως πουρμπουάρ, πληκτρολόγησε στο POS του μαγαζιού το προσωπικό της pin.

Ο αριθμός όμως του pin (7709) αντιστοιχούσε στο ποσό του φιλοδωρήματος σε ελβετικά φράγκα, αδειάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον τραπεζικό της λογαριασμό. Το λάθος της έγινε αντιληπτό από την ίδια λίγες ημέρες αργότερα, όταν πήρε στα χέρια της την αναλυτική χρέωση από τις πιστωτικές της κάρτες.

Αμέσως επικοινώνησε με τους υπεύθυνους τόσο της τράπεζας όσο και του εστιατορίου,οι οποίοι δεσμεύθηκαν να διευθετήσουν άμεσα το θέμα. Η γυναίκα, που ζει στη Γαλλία και δεν μιλά γερμανικά, παρήγγειλε ποτά και γλυκό κέικ σοκολάτας για το γιο της, ένα φίλο και την ίδια, κατά την επίσκεψή της στο μαγαζί, προϊόντα αξίας 23,7 ελβετικών φράγκων (περίπου 20 ευρώ). «Έβαλα τον κωδικό PIN αλλά δεν δούλεψε. Μετά, προσπάθησα για δεύτερη φορά και λειτούργησε. Υπέθεσα ότι πλήρωσα το ποσό που αντιστοιχούσε στο λογαριασμό μου», ανέφερε.

Πηγή πληροφοριών: thestival.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας