Καρδίτσα – Γιώργος Μπαλταδώρος: Αύριο η κηδεία του ήρωα σμηναγού που σκοτώθηκε με Mirage – Πένθος στο Μορφοβούνι!

Στη γενέτειρά του, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, θα γίνει αύριο η κηδεία του ήρωα σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου,ο οποίος έχασε χθες τη ζωή του μετά από πτώση Mirage 2000-5, μετά από αποστολή αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο.

Ο 34χρονος πατέρας δύο παιδιών, θα ταφεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αύριο Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στο Μορφοβούνι, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκπροσώπων των κομμάτων καθώς επίσης φίλων και συναδέλφων του άτυχου Σμηναγού.

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος κατάγονταν από το Μορφοβούνι του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, στην Καρδίτσα. Εκεί όπου η κοινωνία του χωριού στέκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (12.04.2018) βουβή, με μεγάλη θλίψη και θρήνο για τον άδικο χαμό του 34χρονου σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Θρηνούμε και συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και στην αεροπορική οικογένεια. Είναι δύσκολες στιγμές. Οι γονείς του και ο αδερφός του ζουν εδώ. Δυστυχώς έπεσε υπέρ πατρίδος. Είναι ήρωας για εμάς, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Και ως ήρωας πρέπει να τιμηθεί. Ίσως είναι και το πρώτο θύμα αυτής της φάσης των ελληνοτουρκικών διενέξεων. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι και το τελευταίο«, τόνισε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος της περιοχής, Δημήτρης Τσιαντής.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν του έλειπε ποτέ το χαμόγελο, σε συνδυασμό με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που τον διέκρινε σε κάθε του πράξη, σε κάθε ενέργειά του. Ο πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, δεν είναι πια μαζί μας, λένε οι συγγενείς του, οι οποίοι έκαναν λόγο και για έναν έμπειρο πιλότο.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας