Λιβανέζος δισεκατομμυριούχος φέρνει το anti-facebook

Ένα εναλλακτικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το παρατσούκλι anti-facebook έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές τον τελευταίο μήνα, αφού από 200.000 downloads ξεπέρασε στο App Store της Apple τα 4 εκατομμύρια σε λίγες μόνο ημέρες.

Το Vero, όπως ονομάζεται, ανήκει στον Αϊμάν Χαρίρι, γιο του πρώην πρωθυπουργού του Λιβάνου και δισεκατομμυριούχου, ενώ μετά τις αποκαλύψεις κατά του Facebook υπόσχεται ότι θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μοιράζεται αρχεία, χωρίς να εκμεταλλεύεται τα δεδομένα τους με σκοπό το κέρδος.

Μάλιστα, φαίνεται πως το Vero αναμένεται να γίνει συνδρομητικό, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ωστόσο, παραμένει δωρεάν για τους χρήστες που θα το κατεβάσουν και θα κάνουν το προφίλ τους τώρα.

Ο Χαρίρι που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Τζόρτζταουν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είναι γιος του πρώην πρωθυπουργού του Λιβάνου, Ραφίκ Χαρίρι. Κληρονόμησε και ανέλαβε τη διοίκηση της κατασκευαστικής του πατέρα του, από την οποία αποχώρησε το 2013.

«Στην πατρίδα μου, το γεγονός πως οι γονείς μας, μας άφησαν μια περιουσία δεν πρέπει να αποτελεί λόγο για επικρίσεις» σημειώνει και προσθέτει πως ο ίδιος αποτελεί ανοιχτό βιβλίο για όποιον θέλει να τον ρωτήσει και να μάθει για εκείνον το παραμικρό.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας