Άδωνις Γεωργιάδης από Λάρισα: Ούτε 100 Novartis δεν σώζουν τον Αλέξη Τσίπρα

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης, όπου επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Λάρισας και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για Φάρσαλα, όπου θα παραστεί και θα μιλήσει στη χοροεσπερίδα της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Φαρσάλων.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε φυσικά στην υπόθεση Novartis λέγοντας ότι «η κυβέρνηση υπέστη μια πανωλεθρία την Τετάρτη στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας ήταν ο χειρότερος Τσίπρας όλων των εποχών, γιατί ο φάκελος που ήρθε στη Βουλή, με την αγαστή επιμέλεια του κ. Παπαγγελόπουλου, δεν είχε απολύτως τίποτα μέσα πλην «άκουσα» «νομίζω» και «πιθανόν». Ο κ. Τσίπρας τα έκανε όλα αυτά μόνο και μόνο για ένα λόγο. Είχε αποφασίσει και έχει προφανώς δεσμευθεί στην κ. Μέρκελ να δώσει το όνομα της Μακεδονίας, τρόμαξε από το συλλαλητήριο και προσπάθησε να αλλάξει την ατζέντα. Πλανάται πλάνην οικτρά καθώς θα βρει σύσσωμο τον ελληνικό λαό απέναντι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της χώρας. Ούτε μία novartis, ούτε 10 ούτε 100 δεν σώνουν τον κ. Τσίπρα αν πάει να κάνει αυτά που ακούγονται ότι θέλει να κάνει «.

Eφόσον ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας θεσμοθέτησε αυτές τις  κατηγορίες του τύπου «άκουσα» «νομίζω» και «πιθανόν» για την έναρξη ποινικής δίωξης κατά δύο πρώην Πρωθυπουργών, τότε αυτό ισχύει και για τον ίδιο», ανέφερε ειδικότερα ο κ.Γεωργιάδης.

Συνέχισε όμως στους ίδιους υψηλούς τόνους μιλώντας μεταξύ άλλων για τρία χαμένα χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα τονίζοντας ότι «οι αγορές δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα του κ. Τσίπρα και ότι η καθαρή έξοδος του Αυγούστου είναι πολύ μακριά. Όλα αυτά ο κ. Τσίπρας τα βλέπει και επέλεξε τη λάσπη και αυτό το νοσηρό πολιτικό κλίμα, το οποίο καλλιεργείται τις τελευταίες μέρες. Έκανε όμως πολύ μεγάλο λάθος γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ο τελευταίος στην Ελλάδα που μπορεί να μιλάει για φαρμακοβιομηχάνους και εξάρτηση πολιτικών από αυτούς είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην τετράχρονη Μελίνα κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τη γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, που κράτησαν στα «συρτάρια» το πόρισμα για το θάνατο της κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στην οποία συμμετείχε συγγενής του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε «αν κάτι συμβολίζει την απόλυτη εξαθλίωση της πρώτης φοράς αριστεράς και τον απόλυτο ηθικό εξευτελισμό του Αλέξη Τσίπρα είναι ο χειρισμός του Παύλου Πολάκη. Αν δεν υπήρχε η δική μου παρέμβαση για να πάνε τα πορίσματα στη δημοσιότητα, μέχρι σήμερα ο πατέρας δεν θα ήξερε από τι πέθανε το παιδί του. Ντροπή τους και ντροπή στον κ. Τσίπρα που μετά από όλα αυτά δεν θα έχει τα κότσια να διώξει τον κ. Πολάκη».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις διεργασίες της ΝΔ στη Θεσσαλία για τις επόμενες εκλογές ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «ασφαλώς και έχουμε μια γενική εικόνα γιατί η ΝΔ είναι πάντα έτοιμη για να κάνει ψηφοδέλτια και να κάνουμε εκλογές. Έχουμε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, οι ήδη αιτήσεις για τα ψηφοδέλτια είναι πολύ περισσότερες από τις θέσεις που είναι διαθέσιμες. Η συστηματική δουλειά που μου έχει ανατεθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσον αφορά τη Θεσσαλία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Θα τελειώσει η περίοδος με τις πίτες και μέσα στον Μάρτιο θα κάνω μια μεγάλη περιοδεία και δύο αν χρειαστούν και τρεις σε όλη την Θεσσαλία, θα δω όλους τους ανθρώπους από κοντά έναν έναν και θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι όταν με το καλό η πρώτη φορά αριστερά πάει από εκεί που ήρθε».

 

Της Χριστίνας Ανδρέου

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας