Κόκκαλης – Αγοραστός και στη μέση η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή! Τίνος είναι το… «παιδί»;

Η ανακοίνωση του ενός, η «απάντηση» του άλλου και η συνήθης πολιτική «κατόπιν δικών μου ενεργειών» τακτική…

Χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης με πομπώδη -ως συνήθως δηλαδή- τρόπο παρουσίασε τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ πρόταση για την Αβερώφειο Γεωργική Σχολή και λίγες ώρες μετά ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έστειλε στα ΜΜΕ δελτίο τύπου το οποίο ξεκινά ως εξής: «Το σχέδιο του για την αξιοποίηση της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής στη Λάρισα, συζήτησε ο αρμόδιος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης υποδεχόμενος τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό»…  Σχέδιο του Κόκκαλη δηλαδή, τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Ενώ και λίγο πιο κάτω σημειώνει όλο νόημα για τη Γεωργική Σχολή «με γεμίζει χαρά η σκέψη ότι η υπόθεση αναβάθμισης της αρχίζει να γίνεται κτήμα όλων των τοπικών φορέων». Λίγο ήθελε ακόμα ο Κόκκαλης και θα έγραφε » ε όχι και να μας την βγει έτσι ο Αγοραστός»!

Τελικά τίνος είναι το σχέδιο και η πρωτοβουλία για την αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής; Του περιφερειάρχη ή του υφυπουργού; Μπορεί τους Λαρισαίους πολίτες το μόνο που τους ενδιαφέρει να είναι η αναβάθμιση της Σχολής και ορθώς αλλά οι πολιτικοί μας, για ευνόητους λόγους, «καίγονται» και για το… «κατόπιν δικών μου ενεργειών»! Σε ποιον θα πιστωθεί; Στο προεκλογικό φυλλάδιο του Αγοραστού ή του Κόκκαλη θα μπει; Εκτός και αν το βάλουν και οι δυο μαζί!

ΥΓ: Να υπενθυμίσω απλώς πως στα τέλη Ιανουαρίου ο Βασίλης Κόκκαλης είχε στήσει ολόκληρη εκδήλωση για το συγκεκριμένο θέμα στο χώρο της Γεωργικής Σχολής… Και τρεις βδομάδες μετά του «τη βγαίνει» μπροστά (με… φλας) ο Κώστας Αγοραστός!

ΥΓ2: Όλα είναι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας