Όργια σε καφετέρια! Το ροζ βίντεο που «έκαψε» την υπάλληλο

Οι πελάτες φαίνεται πως πήγαιναν για άλλο λόγο στην καφετέρια!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση που έρχεται από την Πάτρα. Μία γυναίκα, η οποία εργαζόταν σε καφετέρια, επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις με πελάτες. Και όλα αυτά μέσα στο μαγαζί. Μάλιστα, βίντεο έχει καταγράψει τις πράξεις της!

Σύμφωνα με το dete.gr, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος της είχε τυφλή εμπιστοσύνη, της έδινε τα κλειδιά προκειμένου να κλείνει εκείνη το μαγαζί. Η υπάλληλος είχε αποκαλύψει στον καταστηματάρχη ότι τις τελευταίες ημέρες έκλεινε αργά το βράδυ το μαγαζί, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, είχε αρκετή δουλειά.

Ωστόσο, το μαγαζί δεν είχε τα ανάλογα έσοδα. Τότε άρχισαν να μπαίνουν υποψίες στον επιχειρηματία. Ο ίδιος αποφάσισε να δει από τις κάμερες τι συνέβη. Ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία… έκπληξη.

Διαπίστωσε πως η υπάλληλος είχε μετατρέψει το μαγαζί του σε… ροζ μπαρ, καθώς είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις… με όποιον πελάτη ερχόταν νύχτα, ανάφερε ο ιδιοκτήτης στο dete.gr.

Αφού ο πελάτης έπινε, στη συνέχεια του έκανε την ανήθικη πρόταση. Την πλήρωνε και προχωρούσαν σε ερωτικές πράξεις μέσα στο κατάστημα.

«Λες και έβλεπα πορνό» είπε ο καταστηματάρχης.

Πηγή: newsbomb.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας