Είχαν σκλάβα του σεξ μία έφηβη και τη βίαζαν κατ’ εξακολούθηση για δύο χρόνια

Ένα ζευγάρι από το Μιζούρι των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση μίας έφηβης που ζούσε μαζί τους στο σπίτι τους. Οι αρχές μάλιστα αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα ήταν η «σκλάβα του σεξ» τους καθώς εξαναγκαζόταν σε σεξουαλικές πράξεις με τον Λάρι και την Αλίσια Ντάικς από το Στράφορντ για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

Η κοπέλα, σήμερα είναι 15 χρονών και η φερόμενη κακοποίηση άρχισε όταν ήταν κάτω των 14. «Το ζευγάρι είχε το κορίτσι αυτό ως σκλάβα του σεξ» είπε ο εισαγγελέας της κομητείας Γουέμπστερ, Μπεν Μπερκστρέσερ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, όπως μετέδωσαν οι New York Times, ο Λάρι Ντάικς βίαζε την κοπέλα ενώ η γυναίκα του παρακολουθούσε, ενώ εξανάγκαζαν το κορίτσι σε στοματικό σεξ στον Λάρι, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Άλλες φορές, της έδεναν τα μάτια κατά τους βιασμούς της.

Ο εφιάλτης του κοριτσιού έφτασε σε έναν τέλος όταν ένας φίλος του κατήγγειλε την κακοποίηση στην αστυνομία. Σε βάρος του Λάρι Ντάικς έχουν απαγγελθεί δέκα κατηγορίες για σοδομισμό ή βιασμό, ενώ σε βάρος της Αλίσια εκκρεμούν τρεις κατηγορίες για σοδομισμό.

Ο εισαγγελέας ωστόσο ανέφερε πως αναμένονται επιπλέον κατηγορίες σε βάρος του Λάρι Ντάικς για ένα δεύτερο θύμα.

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας