Η απάντηση του Μητσοτάκη στην πρόσκληση του Τσίπρα για το Σκοπιανό

Στην εσωτερική διαχείριση του Σκοπιανού στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον με την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από το Νταβός.

Καταρχήν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, θα έχει σήμερα στις 18:30 ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και ειδικότερα για το Σκοπιανό.

Όπως έγινε επίσης γνωστό από το γραφείο του Πρωθυπουργού, αύριο ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.

Από τη Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά η στάση του παραμένει η ίδια ότι δηλαδή είναι αργά για ενημέρωση επί του θέματος. «Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση», έλεγαν πηγές της Πειραιώς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, αύριο, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει για ταξίδι στο εξωτερικό, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συγκεκριμένα, όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή.

Σήμερα στις 15:00 ο κ. Τσίπρας συγκαλεί «μίνι» υπουργικό συμβούλιο με τη συμμετοχή του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός.

Το πρωί ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και για τις εξελίξεις στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, αλλά και στο πεδίο της οικονομίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας