Ο φύλακας-«άγγελος» του Κώστα Καραμανλή στη Λάρισα – Το «κόκκινο βέλος» και ο Λαρισαίος… «Ρουσόπουλος»!

Παρέα με τον «ενωτικό» Νεοδημοκράτη Γιώργο Αδαμούλη προ ημερών στη Λάρισα ο Κώστας Κοντέλας…

Γνωστός και ως «κόκκινο βέλος» ο ταξίαρχος τότε Κώστας Κοντέλας ήταν υπεύθυνος ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Κι αν έχουν δει τα μάτια του… Πριν λίγες ημέρες ο αντιστράτηγος πλέον εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ έκανε μια στάση στη Λάρισα και γευμάτισε σε γνωστή ταβέρνα.

Οικοδεσπότης ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας Γιώργος Καλόγηρος ενώ στο τραπέζι προσκεκλημένος βρέθηκε και ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Αδαμούλης. Ακραιφνής «Καραμανλικός» ο Καλόγηρος δεν παρέλειψε να τονίσει στη «γαλάζια» παρέα ότι τα χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, τον Αδαμούλη εδώ στη Λάρισα τον είχαν «βαφτίσει» οι τότε προεδρικοί… «Ρουσόπουλο»! Ο οποίος Γιώργος Αδαμούλης αν και γνωστός για τη στενή του σχέση με τον Αντώνη Σαμάρα, έδειξε για μία ακόμη φορά πως έχει άριστες σχέσεις και με τη λεγόμενη «Καραμανλική πτέρυγα» της ΝΔ… «Ενωτικός» ο φροντιστής!

Στο τραπέζι απ’ ότι μαθαίνουμε ειπώθηκαν πολλά, από ιστορίες για την 5ετία που ήταν πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής μέχρι τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ, με τον Κώστα Κοντέλα να στέκεται ιδιαιτέρως στο όνομα του Χρήστου Ζώη τον οποίο εξύμνησε για την εντιμότητα και την ακεραιότητα του. Μάλιστα ο αντιστράτηγος προχώρησε στην εκτίμηση πως η πολιτική δεν έκλεισε για τον Ζώη… Για να το λέει το «κόκκινο βέλος», κάτι θα ξέρει!

Β.Β.

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας