Σε στάση εργασίας προχωρούν οι υπάλληλοι του δήμου Λαρισαίων

«Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αδίστακτη στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής», τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων του δήμου ν. Λάρισας, ενώ παράλληλα στέλνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην στάση εργασίας, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, καθώς επίσης και στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση:
Τα ψέματα, η κοροϊδία, ο αποπροσανατολισμός και ο εφησυχασμός των εργαζομένων είναι βασική στρατηγική της για να υλοποιεί όλες τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, της ΕΕ και του ΔΝΤ, συνεχίζοντας την αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Πέρα από τη κατάργηση της απεργίας και τη διεύρυνση των πλειστηριασμών(από 500 € χρέος), φέρνει νομοθετικές διατάξεις που οδηγούν σε βάρβαρες ανατροπές στη ζωή των εργαζομένων του κλάδου μας.
Βάζει τσεκούρι στο επίδομα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας αφού θα επανακαθοριστούν όλες οι ειδικότητες από μηδενική βάση ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για παρά πέρα υπονόμευση των μέχρι σήμερα ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας.
Απαγορεύει τη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου οποιασδήποτε σχέσης εργασίας ορισμένης διάρκειας.

Να κλείσουν όλα τα αμαξοστάσια και τα δημαρχεία. Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς.

Παίρνουμε μαζικά μέρος στην στάση εργασίας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ από 11.00πμ μέχρι τέλους του ωραρίου. ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 13.00 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση(Τέρμα Σωκράτους)

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΓΕΝΑΡΗ στάση εργασίας από 11.00πμ μέχρι τέλους του ωραρίου. Παράσταση διαμαρτυρίας 13.00 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση(Τέρμα Σωκράτους)

Στον πόλεμο τους απαντάμε με το δικό μας πόλεμο

Δείτε επίσης

Βρείτε μας