Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ο πιο ροκ Έλληνας δήμαρχος

O Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μια συνέντευξη στον Αντώνη Μποσκοϊτη για τη LIFO και ακόμα μια φορά οι απαντήσεις του έκαναν αίσθηση.

Ο άνθρωπος που χορεύει το πιο #epic ζεϊμπέκικο στη χώρα και δίνει τις πιο αφοπλιστικά ειλικρινείς απαντήσεις σε άβολες ερωτήσεις, έβαλε ακόμα μια φορά τα πράγματα στη θέση τους.

Στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει την περιβόητη δήλωση που έκανε περί ομοφυλοφιλοφυλίας στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ξεκάθαρος:

— Όπως και με εκείνη τη δήλωση με το «ψάρι που ψήνεται και απ’ τις δυο μεριές». Αλήθεια, τη μετανιώσατε;

Όχι, ρε, τι να μετανιώσω, είσαι καλά;

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Στυλίδας ρωτήθηκε αν η κόρη του δέχθηκε bullying για τη συγκεκριμένη δήλωση και απάντησε ότι το παιδί του μεγαλώνει σωστά από μικρή επομένως του απάντησε πως είναι περήφανη για εκείνον:

-Έχετε άγχος για τον κόσμο στον οποίο μεγαλώνει το παιδί σας;

Όχι, όπως τα άλλα παιδιά, έτσι κι αυτή. Σκέψου πως όταν έκανα τη δήλωση για το ψάρι, αν δεν ήξερα τι παιδί έχω στο σπίτι, δεν θα την είχα κάνει ποτέ. Όταν γύρισα σπίτι, μου είπε: «Μπράβο, ρε πατέρα, είμαι περήφανη για σένα».

— Δηλαδή δεν είχατε κάνει καμία προηγούμενη κατ’ οίκον συζήτηση;

Σου είπα, ξέρω τι παιδί έχω, αν δεν ήξερα πώς έχει μεγαλώσει και πώς την έχουμε κάνει να σκέφτεται και να αισθάνεται…

— Ξέρετε, όμως, είναι άλλο να γαλουχείς το παιδί σου με όλα αυτά τα σωστά και τα ωραία και άλλο να του λες ευθαρσώς: «Εγώ, ο πατέρας σου, είχα εμπειρία σεξουαλική με άλλον άντρα».

Αν είσαι σωστός γονιός, πρέπει να ‘χεις χτίσει σωστά και όλο το οικοδόμημα για να μπορέσει το παιδί να το ακούσει αυτό. Δεν του το κοπανάς μια ωραία πρωία στα μούτρα! Εγώ τη βλέπω να αρθρογραφεί στο Ίντερνετ ‒και έχει και καλή πένα‒ και να τα χώνει σε διάφορους πολιτικούς για τον ρατσισμό τους απέναντι στους γκέι και στους μετανάστες. Θέλω να πω ότι από την ηλικία των μηδέν ετών μεγάλωσε σωστά.

— Το ίδιο το κορίτσι δέχτηκε bullying για τη διαβόητη δική σας δήλωση;

(χαμογελάει) Όχι, όχι, ούτε κατά διάνοια. Το φοβόμασταν αυτό με τη μάνα της. Δυο-τρία πιτσιρίκια πήγαν και της είπαν: «Ρε μαλάκα, ο πατέρας σου τα σπάει». Κι αγόρια, έτσι; Δεκαπέντε και 16 ετών, που μπορεί να μην έχουν καταλάβει ακόμα τι είναι και τι θέλουν μέσα τους.

 

Πηγή: marieclaire.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας