Λαζόπουλος: Ήθελε να με αφορίσει ο μητροπολίτης Λάρισας

Για το bullying που υφίσταται εδώ και 10ετίες εξαιτίας της κριτικής που ασκεί στη εξουσία- εκκλησιαστική και κοσμική- τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρησή του από τον Alpha και πολλά ακόμη, μιλάει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Real Life. Δεν ξεχνά δε να απαντήσει και σε όσους υποστηρίζουν πως σήμερα το κοινό του έχει γυρίσει την πλάτη επειδή «έσπρωξε» τον κόσμο προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σου έγινε άγριο μπούλινγκ για πολύ καιρό.

Γιατί το βλέπεις να έχει σταματήσει; Μια ζωή μπούλινγκ μου κάνουν.

Παλαιότερα δεν θυμάμαι να συνέβαινε τόσο έντονα αυτό.

Κάνεις λάθος! Πάντα συνέβαινε, απλώς δεν υπήρχαν τα social media και οι ηλεκτρονικές συμμορίες για να το πολλαπλασιάζουν αυτό. Μπούλινγκ δέχομαι από το ’79 που ξεκίνησα να γράφω. Ήθελε να με αφορίσει για ένα επιθεωρησιακό μου κείμενο ο μητροπολίτης Λάρισας και μας πετροβολούσαν έπειτα από υπόδειξη του. Έπειτα μου έκοψαν την πρώτη μου επιθεώρηση που θα γινόταν στην ΕΡΤ, μου έγινε άγρια λογοκρισία από το ΠΑΣΟΚ στα «Αλαλούμια», κόπηκε ένα σόου μου με εντολή Μητσοτάκη στην κρατική τηλεόραση, κυνηγήθηκα από τον Σαρτζετάκη, που έβαλε να με συλλάβουν. Ζω ένα διαρκές μπούλινγκ.

Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν τους κάνω τη χάρη να το βάλω κάτω. Και με τον Alpha, τι έγινε; Οι… Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας.

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας