«Σφάχτηκαν» για τα ελαφάκια στο Πάρκο των Ευχών Καραλαριώτου – Νταής!

Το πάρκο των Ευχών αποτέλεσε για ακόμα μία φορά το θέμα που πυροδότησε την διαμάχη ανάμεσα στην κ. Ρένα Καραλαριώτου και τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Νταή.
Κατά τη διάρκεια του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, η κ. Καραλαριώτου απευθυνόμενη προς την δημοτική αρχή ρώτησε κατά πόσο υπάρχουν οι απαιτούμενες άδειες για τη λειτουργία του λούνα παρκ αλλά και κατά πόσο τα ελαφάκια τα οποία ήταν τοποθετημένα στο χώρο είχαν τα απαραίτητα εμβόλια και την απαραίτητη άδεια για την μετακίνηση τους στο Αλκαζάρ, αφήνοντας αιχμές για παράνομη διακίνηση των ζώων.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Νταής, απευθυνόμενος προς την κ. Καραλαριώτου τόνισε «έχουμε καταλάβει ότι συναντήσατε μια δυσκολία από την αρχή να αποδεχτείτε αυτό το τεράστιο εγχείρημα της δημοτικής αρχής το οποίο το έχει αγκαλιάσει όλη η κοινωνία».
Σε ότι αφορά την λειτουργία του πάρκου ο Αντιδήμαρχος επεσήμανε ότι σε όλα (και στο λούνα πάρκ και στο παγοδρόμιο) έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι και έχουν πιστοποιηθεί από ανεξάρτητη εταιρία, επίσης τόνισε ότι υπάρχουν και οι απαραίτητες άδειες και όλα όσα προβλέπονται.
Τέλος, στο θέμα με τα ελαφάκια, όπως ανέφερε ο κ. Νταής, επέστρεψαν στον Βοτανικό κήπο στην Οιχαλία Τρικάλων, έναν χώρο που λειτουργεί για περισσότερα από 20 χρόνια, επίσης, επεσήμανε ότι τα ζώα στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται τα επισκέπτονται καθημερινά σχολεία και πολλά παιδιά, γεγονός που δείχνει ότι δεν τίθεται θέμα για κίνδυνο δημόσιας υγείας, όπως σχολίασε η κ. Καραλαριώτου.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας