Ένας Masterchef στη Λάρισα – Τι δουλειά είχε στην πόλη μας ο γοητευτικός κριτής (ΦΩΤΟ)

Το Master Chef από το Star έχει ήδη κερδίσει το κοινό, τόσο για το στήσιμο της εκπομπής, όσο και για τους γοητευτικούς κριτές! Ένας από αυτούς είναι και ο Σωτήρης Κοντιζάς που αποτελεί ένα κράμα Δύσης και Ανατολής.

O βραβευμένος Ελληνοϊάπωνας σεφ είναι υπεύθυνος στην κουζίνα του «Nolan» και χθες  βρέθηκε στη Λάρισα όχι για να μαγειρέψει αλλά για να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς βρέθηκε στο Αλκαζάρ, στο κλειστό γυμναστήριο του μπάσκετ για να δει τον τοπικό αγώνα Β’ ΕΣΚΑΘ Νέοι ΑΕΛ – Ηρακλής Χάλκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τι Νέα Λάρισα;» ο διάσημος κριτής διατηρεί φιλικές επαφές με τους ανθρώπους της Χάλκης καθώς σε συνέντευξη του έχει δηλώσει «Όταν έχω όρεξη για κρέας, καλής ποιότητας, ψημένο σωστά και ζουμερό, στην Ταβέρνα «ο Κώστας» στην πλατεία της Χάλκης στη Λάρισα. Αν και λίγο…μακριά, αξίζει τον κόπο! «.

Για αυτόν τον λόγο βρέθηκε και στον αγώνα, όπου λογικό ήταν να προκαλέσει τα βλέμματα όλων των Λαρισαίων που «έμειναν» όταν τον είδαν στην κερκίδα. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν πολύ φιλικός με όλους και μάλιστα δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και με όσους του το ζήτησαν.

Έτσι λοιπόν φωτογραφήθηκε και με τον Λαρισαίο διαιτητή Θεόφραστο Βογιατζή

 

Δείτε την φωτογραφία

 

Της Χριστίνας Ανδρέου

 

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας