Καθηγητής χαστουκίζει μαθητές χωρίς λόγο! Σάλος στην Πάτρα

Σάλος από την καταγγελία μητέρας μαθητή Γυμνασίου στην Πάτρα, ότι καθηγητής κακοποίησε το παιδί της και μάλιστα ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός έχει και παρελθόν καθώς εκκρεμούν Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις εις βάρος του για παρόμοια περιστατικά!

«Δεν βρήκα άκρη όπου και αν απευθύνθηκα. Τον φοβούνται; Δεν γνωρίζω. Πάντως μέχρι και η αστυνομία παρενέβη στο σχολείο όταν ο ίδιος άνθρωπος είχε διαπληκτιστεί με συνάδελφό του. Σκεφθείτε τι έχει συμβεί με τα παιδιά μας» δηλώνει στον «Κόσμο» η μητέρα του 14χρονου.

Το συμβάν στο οποίο αναφέρεται έγινε στις αρχές Νοεμβρίου. Όπως υποστηρίζει ο καθηγητής έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να χτυπά τα παιδιά. Τους ρωτά δήθεν χάριν αστειότητας «αν θέλουν χαστούκι» και αυτά πριν προλάβουν καν να αντιδράσουν, ή έστω να απαντήσουν… δέχονται το χτύπημα. «Το οποίο είναι αρκετά δυνατό. Δεν μιλάμε για… χάδι» λέει η μητέρα του παιδιού. Μόνο που τον συγκεκριμένο νεαρό τον είχε κλωτσήσει κιόλας! Η μητέρα έμαθε… από σπόντα το γεγονός (αρκετά παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις φοβούνται να μιλήσουν) και απευθύνθηκε άμεσα στην Διεύθυνση του σχολείου, ζητώντας παράλληλα να συναντήσει και τον εκπαιδευτικό.

«Τον χτύπησαν για να τον κάνω άνδρα, να μην είναι δειλός» ήταν η απάντηση του καθηγητή. Η γυναίκα διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και απευθύνθηκε και στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υποσχέθηκαν πως θα δράσουν, όμως δεν την ενημέρωσαν καν ούτε για την ΕΔΕ που έχουν διαταχθεί σε βάρος του ώστε να πράξει ανάλογα.

Η μητέρα πιστεύει πως για άγνωστο λόγο κάποιοι φοβούνται τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό. «Μέχρι και περιπολικό μπήκε στο προαύλιο για να σταματήσει ο τσακωμός του με μία άλλη γυναίκα συνάδελφό του» είπε η καταγγέλλουσα, προσθέτοντας ότι η ιστορία έχει παρελθόν και είναι βέβαιο πως θύματα του καθηγητή έχουν πέσει πολλά παιδιά.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος, dete.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας