Ο κακοποιός που έχει περάσει 40 χρόνια στην απομόνωση ντύθηκε γαμπρός

Ο διαβόητος Τσαρλς Μπρόνσον, ο πιο επικίνδυνος φυλακισμένος της Αγγλίας, δεν χρειάζεται πιθανότατα συστάσεις, καθώς είναι παγκοσμίως γνωστός για τα εγκληματικά του καμώματα.

Πλέον όμως είναι και πάλι σύζυγος, καθώς στις 14 Νοεμβρίου μια νύφη μπήκε με τις δέουσες προφυλάξεις στη φυλακή για να παντρευτεί τον κρατούμενο με αριθμό A8076AG, τον άνθρωπο που έχουν χαρακτηρίσει «πιο βίαιο τρόφιμο των αγγλικών φυλακών».

Ο Μπρόνσον παντρεύτηκε μια ηθοποιό και στριπτιζέζ κατά 27 χρόνια μικρότερή του και για τον γάμο τον άφησαν να φορέσει παντελόνι με φερμουάρ για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες!

Οι δεσμοφύλακες του απαγόρευαν τα φερμουάρ για «λόγους ασφαλείας», όπως λένε, καθώς μιλάμε για ένα κακό παιδί του αγγλικού σωφρονιστικού συστήματος που έχει επιτεθεί σε τουλάχιστον 20 κρατουμένους και έχει περάσει 40 κοντά χρόνια στην πλήρη απομόνωση.

sgd2

Ο 64χρονος Μπρόνσον παντρεύτηκε λοιπόν την 37χρονη εκλεκτή της ιδιαίτερης καρδιάς του στις φυλακές του Δυτικού Γιορκσάιρ. Η νύφη έφτασε με το νυφικό της, αν και την έκρυβαν όπως μπορούσαν από τους φωτογράφους που καραδοκούσαν έξω από τις φυλακές.

Ο Τσαρλς δεν θα την ακολουθήσει ωστόσο έξω από τον περίφρακτο περίβολο, καθώς έχει κάνει τόσα εντός και εκτός φυλακής που δεν ξαναδεί το φως της ελευθερίας. Οργάνωσε περισσότερες εξεγέρσεις από κάθε έγκλειστο της Αγγλίας, εννιά τον αριθμό, έχει πιάσει ομήρους εφτά δεσμοφύλακες (και άλλους τέσσερις τροφίμους) και έχει σακατέψει αρκετούς ακόμα.

sgd3

Του επέτρεψαν πάντως να περάσει δύο ώρες μόνος με τη νόμιμη σύζυγό του πριν επιστρέψει στο κελί του και εκείνη πεταχτεί στη Μάλτα με την παρέα της για να περάσει τον πιο ιδιαίτερο μήνα του μέλιτος: «Μου είπε να πάω μήνα του μέλιτος χωρίς εκείνον», είπε η νύφη.

Η ένωση δεν είχε ωστόσο τη χαρά που περίμενε το ζευγάρι. Και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά; Μέχρι τώρα βλέπονταν μόνο πίσω από κάγκελα και είχαν πάνω τους δύο δεσμοφύλακες να ανοίγουν τα μάτια τους κάθε φορά που πιάνονταν χεράκι-χεράκι. Δαχτυλίδι υπήρξε πάντως, αν και έλειπαν πολλά για να έχει αίσιο τέλος αυτό το παραμύθι.

Η ιστορία μιας κοπέλας που ερωτεύτηκε δηλαδή τον αιμοσταγή κατάδικο που έχει περάσει μόλις 131 μέρες ελευθερίας τα τελευταία 43 χρόνια! Αυτή βλέπει πάντως έναν «ευγενικό και τρυφερό τζέντλεμαν», με «απαλά χέρια καλλιτέχνη» και «έντονα πράσινα μάτια». Εκείνη τον γνώρισε εξάλλου ως συγγραφέα ενός βιβλίου και ένιωσε από την πρώτη στιγμή έλξη, όταν και άρχισε να του γράφει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν καλύτερα με τον καιρό και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου πίσω από τα κάγκελα, πληρώνοντας έναν δεσμοφύλακα να του αγοράσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

sgd1

Αυτή είναι ίσως η τρυφερή πλευρά του άντρα που μπήκε στη φυλακή στα 22 του για μια ληστεία σε ταχυδρομείο και έφαγε 7 χρόνια. Όταν βγήκε το 1988, θα παρέμενε εκτός φυλακής μόλις 69 μέρες, καθώς έκλεψε και πάλι. Απελευθερώθηκε το 1992 και έζησε την ελευθερία του για 53 ολόκληρες μέρες, όταν τον ξαναβούτηξαν για κλοπή.

Μετά ξεκίνησε τις ομηρείες με τους δεσμοφύλακες και τους συγκρατουμένους του και δεν ξανάδε το φως της μέρας. Το 1999 έφαγε τελικά ισόβια κάθειρξη, αν και αυτό δεν ήταν κατά κανέναν τρόπο το τέλος της ιστορίας του…

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας