Φώφη Γεννηματά από Λάρισα: Τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας (φωτορεπορτάζ)

Ηχηρό μήνυμα  ανατροπής του σημερινού πολιτικού σκηνικού έστειλε σήμερα από τη Λάρισα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και υποψήφια για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Divani.

Πέρα από τους απλούς υποστηρικτές του κόμματος αρκετές ήταν και οι πολιτικές παρουσίες του τόπου μας από το πριν και το τώρα του κόμματος και όχι μόνο…

«Συγκινητική» χαρακτήρισε την παρουσία του κόσμου στην ομιλία της η Φώφη Γεννηματά και τόνισε «ότι θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ σε αυτήν την εμπιστοσύνη».

Η κ. Γεννηματά σε δηλώσεις της πριν την ομιλία υποστήριξε ότι «χτίζουμε την μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς με αυτόνομο ρόλο και αυτοδύναμη στρατηγική. Είμαι αισιόδοξη ότι θα ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό. Θα αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και η επόμενη αναμέτρηση στις εθνικές εκλογές θα είναι αναμέτρηση για τρεις. Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να πάρουν την υπόθεση της συμμετοχής στα χέρια τους. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή σε αυτό το εγχείρημα τόσο μεγαλύτερη είναι η δυναμική. Διεκδικώ ψήφο εμπιστοσύνης και καθαρή εντολή γιατί πίστεύω ότι μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα της παράταξης. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός, να φτάσουμε στην πραγματική ελπίδα και στη νίκη. Τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας. Με τις αξίες της αλλαγής ανοίγουμε νέους δρόμους και κοιτάμε μπροστά με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου».

 

Δείτε φωτορεπορτάζ από την ομιλία της

 

Φώτο: Πάολα Μπανάκα

Της Χριστίνας Ανδρέου

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας