Ο Αλέξης Γεωργούλης εξηγεί γιατί αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας – Δείτε την επιστολή που έστειλε

Την παραίτηση του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Λαρισαίων υπέβαλε την περασμένη Τετάρτη ο Αλέξης Γεωργούλης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, Δημήτριο Τάχο, η οποία κοινοποιήθηκε στον Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, στους επικεφαλής των παρατάξεων και στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους.

«Οι υποχρεώσεις που προκύπτουν για τα επόμενα δύο χρόνια είναι τέτοιες που δεν μου επιτρέπουν να βοηθώ την πόλη μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και να συμμετέχω με την ψήφο μου στις αποφάσεις», μας είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Σκέφτηκα πως τη θέση μου θα πρέπει να πάρει κάποιος που θα ήταν πιο ενεργός στα τεκταινόμενα στη Λάρισα και γενικότερα στη Θεσσαλία».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε πως θα συνεχίσει να βοηθά την πόλη του με οποιονδήποτε τρόπο. «Θα συνεχίσω να στηρίζω την πόλη μου με όποιον τρόπο και όποτε μου δίνεται. Ειδικά στο πολιτιστικό κομμάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τη θέση του θα πάρει, η πρώην αντιδήμαρχος Μαρία Κοτάκου ως πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού.

Δείτε την επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης:

Download File

 

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα στην Αμερικήγια την ταινία,  «Everything is wonderful», ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα ολοκληρωθεί και η ηχητική επεξεργασία της σειράς «Τhe Durrells» (σ.σ.: προβάλλεται από το αγγλικό BBC) στην οποία συμμετέχει. Ο γνωστός ηθοποιός θα συμμετάσχει και σε άλλη μια ταινία, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το γερμανικό και όχι μόνο κοινό, με τίτλο «Dengler».

 

Πηγή: altsantiri.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας