«Ασήκωτο» το μηχανάκι στην Εχεκρατίδος… Από χθες είναι παρατημένο εκεί μέσα στην υπόγεια διάβαση! (ΦΩΤΟ)

Χθες το πρωί έγινε το τροχαίο στην υπόγεια διάβαση Εχεκρατίδος αλλά η φωτογραφία που βλέπετε είναι σημερινή… ΝΑΙ το μηχανάκι της γυναίκας που είχε το ατύχημα χθες στη Λάρισα, 24 ώρες (και βάλε…) μετά παραμένει μέσα στην υπόγεια διάβαση παρατημένο!

Τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγο (16:35΄) το απόγευμα ήταν εκεί αφού αναγνώστης του «ΤΝΛ» πέρασε, το είδε να είναι έτσι ακουμπισμένο στον τοίχο και απορημένος μας έστειλε για του λόγου το αληθές το στιγμιότυπο.

Αλλά αυτό που… «κούφανε» τελείως τον συμπολίτη μας είναι η απάντηση που, όπως ισχυρίζεται, έλαβε από την Αστυνομία όταν επικοινώνησε για να ρωτήσει για ποιο λόγο άφησαν μέσα στην υπόγεια διάβαση το μηχανάκι μετά το χθεσινό τροχαίο. Τι απάντηση μας είπε πως έλαβε; Ότι δεν έχουν γερανό(!!!) για να το σηκώσουν και γι’ αυτό ενημέρωσαν την-τους ιδιοκτήτες του δικύκλου να πάνε να το πάρουν! Αν είναι δυνατόν…

Δηλαδή αν δεν μεριμνήσουν αυτοί που τους ανήκει, μέχρι πότε μπορεί να μείνει εκεί το μηχανάκι; Και όπως σημειώνει ο αναγνώστης, «μα καλά δεν έχει η Τροχαία τη δυνατότητα να το σηκώσει από κει; Έστω και χωρίς γερανό, ας το μεταφέρουν με ένα… σπρωξιματάκι!»

Τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε… Μόνο στην Ελλάδα!

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας