Παιδική… «χαρά» κατά τα άλλα – Από μια «κλωστή» κρέμεται η τσουλήθρα! (ΦΩΤΟ)

Καταγγελία αναγνώστη του «ΤΝΛ» για την παιδική… «χαρά» (τρομάρα μας!) στην Τερψιθέα. Δείτε που πάνε και παίζουν τα παιδιά…

Εξοργισμένος πατέρας στην Τερψιθέα με την κατάσταση που επικρατεί στην παιδική χαρά που πάνε καθημερινά για να παίξουν τα παιδιά, καταλογίζει πλήρη αδιαφορία στους αρμόδιους από το δήμο Λαρισαίων και για του λόγου το αληθές μας στέλνει φωτογραφίες και σημειώνει τα εξής:

«Από μια «κλωστή «κρέμεται η τσουλήθρα στην παιδική χαρά της Τερψιθέας… Όλα είναι εγκαταλελειμμένα από το Δήμο  Λαρισαίων! Δύο κούνιες που ήταν χαλασμένες, πήρα βίδες και κάθισμα-ξύλο και τα έφτιαξα για να μπορούν να κάνουν κούνια τα παιδάκια μας. Δεν έχουν φτιάξει απολύτως τίποτα απ’ το δήμο, πρέπει να γκρεμοτσακιστεί πρώτα κάποιο παιδάκι και μετά να πάρει διαστάσεις το θέμα;»

Βλέπουν εκεί στο δήμο Λαρισαίων; Και ο συνδημότης μας δεν λέει τίποτα για τις «πρασινάδες» και τα αγριόχορτα που όπως βλέπουμε στη ΦΩΤΟ έχουν «θεριέψει» (και) στην παιδική… «χαρά» της Τερψιθέας, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια… Αλλά ειδικά η εικόνα με την τσουλήθρα, ΤΡΑΓΙΚΗ!

Δείτε επίσης

Βρείτε μας