Στήθη που ιδρώνουν; Αυτή είναι η λύση!

Την περιγράφουν ως «μια παράξενη αιώρα» και «το αξεσουάρ του στήθους που δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε». Πρόκειται για μια απορροφητική πετσέτα για γυναίκες, που καλύπτει μόνο το στήθος.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια φρενίτιδα για το Ta-Ta towel στα κοινωνικά δίκτυα. Από τη μία πλευρά, οι haters: «Είναι άσκοπο – άσχημο – χάλια».

Και από την άλλη, η ομάδα του Ta-Ta: «Είναι διασκεδαστικό – δεν τραυματίζει ή πονάει κανένα σημείο του σώματος – και σύμφωνα με τις μητέρες που θηλάζουν, είναι σωτήριο».

Η δημιουργός των Ta-Ta Towels, Erin Robertson ζούσε στο Λος Άντζελες έχοντας χαλασμένο κλιματιστικό και άρχισε να ιδρώνει κάτω από το στήθος, αμέσως μόλις βγήκε από το ντους.

«Δοκίμασα τα πάντα: Έβαλα βρεγμένα πανιά κάτω από το στήθος μου, έβαλα πούδρα, πήρα ακόμη και ένα μπλουζάκι και το έβαλα κάτω από το στήθος μου, αλλά δεν λειτούργησε τίποτα» γράφει στο σάιτ η Robertson.

Δεν είναι ωραίο πράγμα να ιδρώνεις σε αυτό το σημείο. Αλλά συμβαίνει – ειδικά το καλοκαίρι, και ειδικά σε γυναίκες με μεγάλο στήθος.

To προϊόν κοστίζει 45 δολάρια.

 

 

Πηγή: newmoney.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας