Επιχειρηματίας της Αγριάς έβγαλε σπαθί σε Λαρισαίους οικονομικούς επιθεωρητές

Οι διευθύνσεις των οικονομικών υπηρεσιών του Βόλου και της Λάρισας ενημέρωσαν το υπουργείο Οικονομίας ότι χθες το βράδυ γνωστός επιχειρηματίας από την Αγριά επιτέθηκε σε οικονομικούς επιθεωρητές που διενήργησαν έλεγχο στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η τρίτη φορά που οι επιθεωρητές  επισκέπτονται το κατάστημα του επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να μην έκοβε αποδείξεις. Χθες ένα συνεργείο τον «επισκέφθηκε» για να διερευνήσει καταγγελία. Το συνεργείο πήγε στο κατάστημα και οι εφοριακοί υποδύθηκαν τους πελάτες.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που είναι συλλέκτης σπαθιών, όταν έμαθε ότι οι υποτιθέμενοι πελάτες είναι οικονομικοί επιθεωρητές, πήρε ένα σπαθί και άρχισε να το χτυπάει πάνω στον πάγκο όπου βρίσκεται η ταμειακή ενώ φέρεται να τους εξύβρισε.

Οι επιθεωρητές υπό το φόβο επέκτασης του επεισοδίου και επειδή θεώρησαν την πράξη του επιχειρηματία ως απειλή, κάλεσαν την αστυνομία που προχώρησε στην προσαγωγή του επιχειρηματία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γίνεται έρευνα στο σπίτι και τα καταστήματά του για όπλα.

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, που ενημερώθηκε από τους οικονομικούς επιθεωρητές,  για το αν θα κλείσει το κατάστημα για ένα μήνα.

Στο μεταξύ νέα «απόβαση» οικονομικών επιθεωρητών γίνεται σήμερα στις Σποράδες . Οι πρώτοι έλεγχοι θα γίνουν σε Σκιάθο και Αλόννησο.

 

Πηγή: ethessalia.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας