Γέμισε το θέατρο της Αιγάνης ο Λάκης Λαζόπουλος! Παρουσίασε μια παράσταση αφιερωμένη στη μάνα (ΦΩΤΟ)

Στο 1ο Tunnel Festival Αιγάνης 2017, την Παρασκευή το βράδυ, στο κατάμεστο από θεατές Θέατρο Αιγάνης, ο Λάκης Λαζόπουλος πλαισιωμένος από τρεις ερασιτέχνες «εραστές της τέχνης» που κατάγονται από την Αιγάνη (τον Χρήστο Χαλτούπη, την Χαρίκλεια Μπλουγούρα και τον Στέλιο Χλωρό), όπως και το μουσικό σχήμα, το οποίο συμμετείχε στην παράσταση και αποτελούνταν από τους Γιώργο Ζαφείρη (τσέλο), Θάνο Παπαγεωργίου (κιθάρα-φωνή) και Κωσταντίνο Σκριμπώνη (βιολί) παρουσίασε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Μάνα απόψε θα μιλήσω για σένα».

Την επιμέλεια του φωτισμού της παράστασης είχε, η Ελευθερία Ντεκώ, Επίκουρη Καθηγήτρια Θεατρικού Φωτισμού, στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Η Ελευθερία Ντεκώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 ως Διευθύντρια και Σχεδιάστρια Φωτισμών των Τελετών Έναρξης και Λήξης. Για την Τελετή Έναρξης απέσπασε το διεθνές βραβείο EMMY for Outstanding Lighting Direction στην  57η απονομή τον Σεπτέμβριο του 2005.

Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας