Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για την παραίτηση του Β. Μπούτα

Στην παραίτηση του Βαγγέλη Μπούτα από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου και την ανάνηψή της από τον Τάσο Τσιαπλέ αναφέρεται με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλίας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο του καταμερισμού δουλειάς των στελεχών του ΚΚΕ, ο μέχρι τώρα επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της Κ.Ε και πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, παραιτήθηκε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου και στη θέση του ανέλαβε ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Κ.Ε και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας.

Οι κομμουνιστές σύμβουλοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, θα συνεχίζουν να δρουν μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης, της μικρομεσαίας αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας και των γυναικών, ενάντια στην αντιλαική πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά τόσο οι αστικές κυβερνήσεις, όσο και η Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση, όντας μηχανισμός του αστικού κράτους, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για βαθιές οικονομικές και πολιτικές αλλαγές προς όφελος του λαού».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας