Έπιασαν τους ζωοκλέφτες αλλά δεν βρήκαν όλα τα κατσίκια

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι ιδιοκτήτες του κοπαδιού ηλικίας 26 και 37 χρόνων, οι ζωοκλέφτες είχαν αρπάξει έξι από τα αιγοπρόβατά τους την ώρα που έβοσκαν –  Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν τους δράστες

Ούτε δυο ώρες δεν πέρασαν από την ζωοκλοπή που διέπραξαν δύο 57χρονοι κτηνοτρόφοι από μια αγροτική περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και οι δράστες έπεσαν  στα χέρια των αστυνομικών του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου και του τοπικού τμήματος, καθώς κάποια από τα κλεμμένα ζώα βρέθηκαν στο μαντρί του ενός.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι ιδιοκτήτες του κοπαδιού ηλικίας 26 και 37 χρόνων, οι ζωοκλέφτες είχαν αρπάξει έξι από τα αιγοπρόβατά τους την ώρα που έβοσκαν. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και έκαναν έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του ενός 57χρονου, όπως βρήκαν τα μισά από τα ζώα.

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν, αλλά δεν αποκάλυψαν τι έκαναν με τα υπόλοιπα αιγοπροβάτα που εξακολουθούν να αναζητούνται. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ζωοκλοπή, οι 57χρονοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ο οποίος τους άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας