Λατινοαμερικάνικες κόντρες που κόβουν την ανάσα

Μια νέα στοιχηματική μέρα ξεκινά και ο Μπαλαδόρος πιστός στο ραντεβού μας μέσα από το διαδικτυακή μας στέγη το www.tinealarissa.gr. Με νέες προτάσεις για τα παιχνίδια της Πέμπτης με μια τριάδα που η απόδοση της είναι στο 6,73 και που αξίζει να την προσέξουμε.

 

Πέμπτη 15/6/2017

 

Τρία ματς επιλέξαμε από το πρόγραμμα της Πέμπτης από Βραζιλία και Αργεντινή με προσοχή και αφού μελετήσαμε καλά τόσο την προιστορία τους όσο και την κατάσταση που βρίσκονται οι αντίπαλοι… Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

  1. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ 2, με απόδοση 2.30

 

  1. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΜΠΑΙΑ 1, με απόδοση 1.70

 

  1. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ 2-3 γκολ, με απόδοση 1.72

 

Δύο ομάδες που ξεχωρίζουν φέτος στο Αργεντίνικο πρωτάθλημα η ΚΟΛΟΝ και η ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ συγκρούονται στο παιχνίδι της ημέρας. Με τη φόρμα των τελευταίων αγωνιστικών αλλά και την παράδοση που είναι συντριπτικά υπέρ των φιλοξενούμενων το διπλό στο 2.30 είναι η πρώτη μας επιλογή.

 

Η πρόσφατη φόρμα αλλά και η θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα μας πάνε στον άσο στην αναμέτρηση ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΜΠΑΙΑ για το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Πληρώνει 1.70 ο άσος και αξίζει την επιλογή μας.

 

Τέλος στο κλασικό ντέρμπι ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ στο θρυλικό Μαρακανά η ομάδα του Ρίο υποδέχεται το καμάρι του Πόρτο Αλέγκρε. Ισοδύναμο ζευγάρι και το 2-3 γκολ είναι η πρόταση μας που το βρίσκουμε στο 1.72!

 

Καλό και επιτυχημένο ποντάρισμα σε όλους.

 

Email: xeroumempala@gmail.com          

Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος @baladorosstoixima

Δείτε επίσης

Βρείτε μας