Με απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης του Υπουργείου Δικαιοσύνης τερμάτισε την δικηγορία Λαρισαίος δικηγόρος αφού προηγήθηκε αμετάκλητη καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας.
Να επισημάνουμε πως ο γνωστός Λαρισαίος δικηγόρος υπήρξε κατά το παρελθόν δημοτικός σύμβουλος, υποψήφιος Δήμαρχος αλλά και υποψήφιος βουλευτής.
Αναλυτικά η απόφαση όπως δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ:
Με την υπ’ αρ. 5995/05-02-2025 απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τη διάταξη των άρθρων 6 παρ. 4α και β, 7 παρ. 1α και 3 και 33 του ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων» (Α’ 208), όπως ισχύει, και της παρ. 1 του άρθρου 109 του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’ 133), διαπιστώνεται η αυτοδίκαιη αποβολή από το δικηγορικό λειτούργημα του δικηγόρου Λάρισας, …(σ.σ. αναφέρεται το όνομα του δικηγόρου), από 25-05-2020, ημερομηνία κατά την οποία κατέστη αμετάκλητη η υπ’ αρ. 1/2019 απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας».
Με την απόφαση αυτή ο συγκεκριμένος δικηγόρος διαγράφεται και από τα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.