Η 7η κατά σειρά, Θεατρική παράσταση, θα ανέβει, σε λίγες ημέρες στην Αίθουσα του «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ» – Λάρισας κατά την τρέχουσα χειμερινή Περίοδο 2022-2023 (Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος-Ιανουάριος-Φεβρουάριος-Μάρτιος).
Οι 3 από αυτές: «ΓΚΟΛΦΩ», «ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ», & «Ο ΚΗΝΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ», είναι Θεατρικές παραγωγές του «Θεάτρου Τεχνών»
Η 1 Συμπαραγωγή: «ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ».
Και 3 Συνεργασίες με Θεατρικά σχήματα της Λάρισας, όπως τα:
– «ΣΟΥ ΑΦΗΣΑ ΜΗΝΥΜΑ» («ΑΥΛΑΙΑ-Λάρισας)
-«Θύμισες 101 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..» («ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ»)
και το «ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ» (ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ-Λάρισας.
Δόθηκαν και θα δοθούν ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 91 εξαιρετικές Θεατρικές Παραστάσεις, ποικίλου ρεπερτορίου, Ελληνικού αλλά και ξένου.
Έτσι λοιπόν, στη συνέχεια και συγκεκριμένα από το: ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΊΟΥ στις 9.00,το βράδυ, θα κάνει την ΠΡΕΜΙΕΡΑ της η ξεκαρδιστική ΚΩΜΩΔΙΑ του Ζ.ΦΕΝΤΩ
«Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ…ΕΡΩΤΑ»
Σε σκηνοθεσία: ΕΙΡΗΝΗΣ ΖΓΟΥΡΗ – ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.
Με Παραστάσεις κάθε ΠΕΜΠΤΗ: 7.30 (Λαϊκή Απογευματινή με γενική είσοδο, των 8€), την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ: στις 9.00 το βράδυ και κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ: (απογευματινή στις: 7.30).
Λίγα λόγια για το έργο:
Πρόκειται για…Μία «Κλασσικού Τύπου» «Τρελή» Κωμωδία που αναδεικνύει ανάγλυφα την Ερωτική Απιστία & Απληστία. Ένας «Μύλος»…ένα «Κουβάρι» σχέσεων και επαφών: (Οικογενειακών-Φιλικών-γειτονικών…Περαστικών και δε συμμαζεύεται..!!)
Αν θα θέλαμε να τους «κολλήσουμε» στο μέτωπο του καθενός μία ταμπέλα με λεζάντα, θα μπορούσαμε αβίαστα να γράψουμε στον κάθε ένα τα παρακάτω:
– O «Κυνηγός» ..ο Κύριος ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Ο Σύζυγος…Ένας «Δεινός Κυνηγός»…των διαθέσιμων Κυριών, για χαλαρές Ερωτικές περιπέτειες. Ξέγνοιαστος και «καθαρός» κατά τα άλλα και πάντοτε με πρόφαση το κυνήγι. Αλλά…στο τέλος από απροσεξία.. τόσο πολύ, μπερδεύει κυριολεκτικά, τους Φασιανούς με τα λουκάνικα και τα σαλάμια.. «αέρος»..!!
– Ο οικογενειακός «κολλητός» «φίλος» του,…γιατρός… αλλά και «Ποιητής»… τρομάρα του, με περγαμηνές, ίσως και «Καρδιολολογίας»…το ελπίζουμε..! Αλλά το μόνο σίγουρο είναι, πως προσπαθεί απεγνωσμένα να γιατρέψει την γυναικεία Καρδιά της Υβόνης – γυναίκας του «κολλητού του…«Φίλου»..!