Επικίνδυνα φαινόμενα και στον Δήμο Τεμπών λόγω της κακοκαιρίας “Διομήδης”.
Όπως ανέφερε νωρίτερα στο ραδιόφωνο της TRT και στην εκπομπή “Δεν έχουν το Θεό τους” με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Νίκο Χαϊδά, o δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, παραλίγο να κινδυνεύσει ένας οδηγός, ο οποίος προσπάθησε με το αυτοκίνητό του να περάσει από σημείο που υπήρχαν ορμητικά νερά στον παράδρομο του Μακρυχωρίου. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο σημείο, ανέβηκε στην οροφή και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να βρεθεί σε ασφαλές σημείο.
Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο Καλοχώρι, εκεί όπου το ποτάμι έχει “φουσκώσει”, με τα μηχανήματα της Περιφέρειας να δίνουν μάχη, δημιουργώντας αναχώματα προκειμένου να συγκρατήσουν τα νερά.
Οι αρχές στον Δ. Τεμπών είναι σε επιφυλακή με τα σχολεία να παραμένουν κλειστά, καθώς από χθες πνέουν ισχυρότατοι άνεμοι, ενώ τα ποσοστά της βροχής είναι πολύ υψηλά, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για καταστροφές αντίστοιχες με την κακοκαιρία που είχε πλήξει την περιοχή το 1977.
Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Συκουρίου: