• ΜΕΝΟΥasdd
    Λάρισα asdd
    Θεσσαλία asdd
    Ελλάδα asdd
    Κοινωνία asdd
    Παρασκήνιο asdd
    Αγορά asdd
    Αθλητικά asdd
    Υγεία asdd
    Πολιτισμός asdd
    LifeStyle asdd
    Κόσμος asdd
    Οικονομία asdd
    Τεχνολογία asdd
    Επιστήμη asdd
    Sex asdd
    Γεύσεις asdd
    Media asdd
    Γνώμες asdd
Τι νέα Λάρισα asdd
cortevaasdd
Ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις
22 Σεπ 2023 01:39
  • ΜΕΝΟΥasdd
    Λάρισα asdd
    Θεσσαλία asdd
    Ελλάδα asdd
    Κοινωνία asdd
    Παρασκήνιο asdd
    Αγορά asdd
    Αθλητικά asdd
    Υγεία asdd
    Πολιτισμός asdd
    LifeStyle asdd
    Κόσμος asdd
    Οικονομία asdd
    Τεχνολογία asdd
    Επιστήμη asdd
    Sex asdd
    Γεύσεις asdd
    Media asdd
    Γνώμες asdd
Τι νέα Λάρισα asdd
cortevaasdd
asdd
Τι νέα Λάρισα asdd
asdd
No Result
View All Result
Αρχικήasdd Περισσότεραasdd Γεύσειςasdd

Γαλατόπιτα για το Πάσχα: με φύλλο, χωρίς φύλλο, πορτοκαλένια, απλά γαλατένια, πιο μοντέρνα

by Έφη Τουφεξήasdd
28/04/2021 13:26asdd
Κατηγορία Γεύσειςasdd, Περισσότεραasdd
Γαλατόπιτα για το Πάσχα: με φύλλο, χωρίς φύλλο, πορτοκαλένια, απλά γαλατένια, πιο μοντέρνα
asdd
Share on FacebookasddShare on Twitterasdd
asddasdd
asdd
asdd asdd

Η άνοιξη είναι η εποχή που λατρεύει τη γαλατόπιτα με το ωραίο, φρέσκο γάλα της. Οι παραδόσεις πολλές, οι συνταγές αμέτρητες, από τη Θεσσαλία μέχρι την Πελοπόννησο και τα νησιά, συναγωνίζονται ποιος θα φτιάξει τη νοστιμότερη: Με φύλλο, χωρίς φύλλο, πορτοκαλένια, απλά γαλατένια, πιο μοντέρνα… Η Ντίνα Νικολάου μας ετοιμάζει εκείνες που αγαπά.

Γαλατόπιτα από τη Θεσσαλία
1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30΄ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 1 ορθογώνιο ταψί 34 εκ.
Για την πίτα
6 φύλλα κρούστας
150 γρ. βούτυρο, λιωμένο
1 αυγό

Για την κρέμα
120 γρ. αλεύρι
4-5 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό
4 κουτ. σούπας κορνφλάουρ
300 γρ. ζάχαρη καστανή
2 λίτρα γάλα φρέσκο
ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι ή πορτοκάλι
1 κουτ. σούπας εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. βούτυρο
5 αυγά, ελαφρά χτυπημένα

Διαδικασία
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το κορνφλάουρ, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν τα άλευρα. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ξύσμα και τη βανίλια. Ανακατεύουμε καλά. Καρφώνουμε το βούτυρο με ένα πιρούνι και το «γυρίζουμε» πάνω από την κρέμα ώστε να λιώσει δημιουργώντας μια βουτυρένια μεμβράνη. Αφήνουμε την κρέμα στην άκρη μέχρι να κρυώσει εντελώς.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στον αέρα. Βουτυρώνουμε ένα ταψί 34 εκ. και στρώνουμε τα φύλλα κρούστας βουτυρωμένα μεταξύ τους. Με ένα αβγοδάρτη χτυπάμε λίγο την κρέμα για να ενσωματωθεί το βούτυρο και να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε την κρέμα επάνω στα φύλλα και ισιώνουμε για να καλύψει όλο το ταψί. Γυρίζουμε τα φύλλα που περισσεύουν από τα τοιχώματα, δημιουργώντας ένα στεφάνι (κόθρος). Χτυπάμε ελαφρά το αυγό της πίτας και το αδειάζουμε επάνω στην κρέμα. Το απλώνουμε με ένα πινέλο και ψήνουμε τη γαλατόπιτα για 1 ώρα μέχρι να ροδίσει.

Γαλατόπιτα από την Κρήτη με χειροποίητο φύλλο
1 ΩΡΑ ΚΑΙ 20΄ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 1 ταψί 24-26 εκ.
Για το φύλλο
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο επιπλέον
90 γρ. βούτυρο λιωμένο
100 ml φυσικό χυμό πορτοκαλιού
½ κουτ. γλυκού σόδα μαγειρική
150 ml νερό

Για την κρέμα
3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
170 γρ. ζάχαρη
170 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
1 λίτρο γάλα φρέσκο
ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
50 γρ. βούτυρο

Για το άλειμμα και το σερβίρισμα
1 αυγό, ελαφρά χτυπημένο, για το άλειμμα
ζάχαρη κρυσταλλική
κανέλα σκόνη

Διαδικασία
Κρέμα: Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα αυγά, τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι και τα χτυπάμε με ένα αβγοδάρτη μέχρι να δημιουργηθεί ένας παχύρρευστος χυλός. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να αραιώσει ο χυλός και να γίνει λείος, χωρίς σβόλους. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει και να δημιουργηθεί μια σφιχτή κρέμα. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά, προσθέτουμε το ξύσμα και το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Καλύπτουμε την κρέμα με μεμβράνη που θα εφάπτεται στην επιφάνειά της και την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Φύλλο: Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, κάνουμε στο κέντρο μια λακκούβα και ρίχνουμε 2 κουτ. σούπας από το λιωμένο βούτυρο. Βάζουμε τον χυμό σε ένα φλιτζάνι, κρατάμε το φλιτζάνι πάνω από το μπολ με το αλεύρι και ρίχνουμε τη σόδα. Ανακατεύουμε μέχρι να αφρίσει ο χυμός και τον αδειάζουμε στο αλεύρι. Ξεκινάμε να ζυμώνουμε με τα χέρια προσθέτοντας σταδιακά το νερό (μπορεί να μη χρειαστεί όλο) μέχρι να πάρουμε μια απαλή και ελαστική ζύμη. Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη και τα αφήνουμε στην άκρη.

Βουτυρώνουμε καλά το ταψί. Βάζουμε το πρώτο κομμάτι ζύμης σε αλευρωμένο πάγκο και το ανοίγουμε σε φύλλο διαμέτρου 32-34 εκ. με τη βοήθεια ενός αλευρωμένου πλάστη. Μεταφέρουμε το φύλλο στο βουτυρωμένο ταψί, αφήνοντας το φύλλο να εξέχει από τα πλαϊνά του σκεύους. Το αλείφουμε με βούτυρο και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και λίγη κανέλα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο. Χτυπάμε με τον αβγοδάρτη την κρέμα να αφρατέψει και την αδειάζουμε στο ταψί. Αλείφουμε την κρέμα με το χτυπημένο αυγό, πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη και γυρίζουμε τα φύλλα που εξέχουν προς τα μέσα, ώστε να μισοκαλύψουν την κρέμα. Ψήνουμε τη γαλατόπιτα για 45-50 λεπτά μέχρι να ροδίσει ωραία το φύλλο.

Γαλατόπιτα με σάλτσα καραμέλας
1 ΩΡΑ ΚΑΙ 15΄ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα διαμ. 20-22 εκ.
100 γρ. βούτυρο λιωμένο
500 γρ. φύλλα Βηρυτού

Για την κρέμα
400 ml γάλα φρέσκο
1 ξυλάκι κανέλα
1 φλοίδα από ακέρωτο βιολογικό λεμόνι
4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά
175 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 βανίλιες
λίγη άχνη για το σερβίρισμα

Για τη σάλτσα καραμέλας
150 γρ. ζαχαρούχο γάλα
45 γρ. ζάχαρη

Διαδικασία
Αλείφουμε με λίγο από το βούτυρο τη φόρμα ή ένα ταψάκι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. Απλώνουμε ένα φύλλο Βηρυτού στον πάγκο της κουζίνας. Με ένα πινέλο αλείφουμε με βούτυρο και καλύπτουμε με ένα δεύτερο φύλλο το οποίο αλείφουμε επίσης με βούτυρο. Πιάνουμε τα φύλλα μαζί, από τη μακριά τους πλευρά και τα τσαλακώνουμε απαλά με τα χέρια μας, κάνοντας πιέτες. Μεταφέρουμε τα τσαλακωμένα φύλλα στη φόρμα και τα τοποθετούμε τυλιγμένα σαν σαλίγκαρο στο κέντρο. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα που τα τυλίγουμε κάθε φορά γύρω από τα προηγούμενα, μέχρι να φτιάξουμε ένα είδος στρογγυλής πίτας από τσαλακωμένα φύλλα.

Bάζουμε τη φόρμα στον φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να μισοροδίσουν οι άκρες των φύλλων. Οσο ψήνουμε το φύλλο ετοιμάζουμε την κρέμα.

Κρέμα: Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα μαζί με την κανέλα και τη φλούδα λεμονιού και το ζεσταίνουμε για περίπου 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αφαιρώντας την κανέλα και τη φλούδα λεμονιού. Βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και τις βανίλιες σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με το μίξερ χειρός για 2 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα. Κατόπιν με χαμηλή ταχύτητα του μίξερ να ρίχνουμε σε λίγο-λίγο το ζεστό γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βγάζουμε από τον φούρνο τα μισοψημένα φύλλα και αδειάζουμε από πάνω το μείγμα των αυγών. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά επιπλέον μέχρι να πήξει η κρέμα. Βγάζουμε τη γαλατόπιτα από τον φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει. Ξεφορμάρουμε, πασπαλίζουμε με λίγη άχνη και περιχύνουμε με τη σάλτσα καραμέλας.

Σάλτσα καραμέλας: Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τη ζάχαρη με μία κουτ. σούπας νερό και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να καραμελώσει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. Μόλις αλλάξει χρώμα το γάλα και πάρει αυτό της καραμέλας, αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
Μεταφέρουμε τη γαλατόπιτα σε μεγάλη πιατέλα και την περιχύνουμε με τη σάλτσα καραμέλας. Σερβίρουμε αμέσως.

Γαλατόπιτα με σοκολατένια ζύμη
1 ΩΡΑ ΚΑΙ 20΄ + 1 ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 1 στρογγυλή ταρτιέρα ή ρηχό ταψάκι διαμ. 24 εκ.

Για τη σοκολατένια ζύμη
100 γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη), μαλακωμένο
80 γρ. ζάχαρη
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 γρ. κακάο σκόνη, καλής ποιότητας
1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό, ελαφρώς χτυπημένο

Για τη γέμιση
1 λίτρο γάλα
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20 γρ. κορν φλάουρ
150 γρ. ζάχαρη
1 κουτ. σούπας βούτυρο + λίγο επιπλέον για το σκεύος
2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά + 1 ακόμη για το τελείωμα, ελαφρώς χτυπημένο
1 βανίλια, σκόνη
ελάχιστη κανέλα σε σκόνη
ξύσμα από 1 ακέρωτο βιολογικό πορτοκάλι

Διαδικασία
Σοκολατένια ζύμη: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι το μείγμα να ασπρίσει και να αφρατέψει. Προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο κοσκινισμένα, χτυπάμε μέχρι να ενωθούν με τα υπόλοιπα υλικά και τέλος ρίχνουμε το αυγό. Χτυπάμε για λίγο ακόμη, μέχρι να πάρουμε μια εύπλαστη ζύμη. Την πλάθουμε σε μια μπάλα, την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.

Γέμιση: Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα, χωρίς να το αφήσουμε να πάρει βράση. Σε ένα μπολ ρίχνουμε 400 ml από το ζεστό γάλα της κατσαρόλας (χωρίς να την αποσύρουμε από τη φωτιά) και προσθέτουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε καλά με τον αβγοδάρτη και αδειάζουμε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα όσο το σκεύος είναι στη φωτιά. Ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι το μείγμα να πήξει. Εκτός φωτιάς προσθέτουμε τη ζάχαρη, το βούτυρο και τα 2 χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Προσθέτουμε τη σκόνη βανίλιας, ελάχιστη κανέλα και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.

Πίτα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. Βουτυρώνουμε ελαφρώς την ταρτιέρα ή ένα στρογγυλό και ρηχό ταψάκι. Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και με τον πλάστη την ανοίγουμε επάνω σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, σε στρογγυλό φύλλο διαμέτρου περίπου 26 εκ. και πάχους 1/2 εκ. Το στρώνουμε προσεκτικά στη βουτυρωμένη φόρμα (ή στο ταψάκι). Αδειάζουμε τη γέμιση στη ζύμη και ισιώνουμε την επιφάνεια. Περιχύνουμε με το επιπλέον χτυπημένο αυγό και την ψήνουμε για 50-55 λεπτά, μέχρι να ροδίσει όμορφα η επιφάνεια. Τη σερβίρουμε ζεστή (όχι καυτή) ή χλιαρή.

Μπακλαβο-γαλατόπιτα της Ντίνας
1 ΩΡΑ ΚΑΙ 15΄ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 6-8
6 φύλλα κρούστας
120 γρ. βούτυρο λιωμένο

Για το μείγμα μπακλαβά
80 γρ. αμυγδαλόψιχα, τριμμένη
80 γρ. καρυδόψιχα, τριμμένη
3 κουτ. σούπας σουσάμι, καβουρδισμένο
½ κουτ. γλυκού κανέλα, σκόνη
1 πρέζα γαρίφαλο, σκόνη

Για την κρέμα
1500 ml γάλα
100 γρ. ζάχαρη
2 κουτ. σούπας βούτυρο
170 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά

Για την επιφάνεια
60 γρ. ζάχαρη καστανή
½ κουτ. γλυκού κανέλα, σκόνη
1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό
125 ml γάλα εβαπορέ

Διαδικασία
Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε λίγο-λίγο το σιμιγδάλι, ενώ ανακατεύουμε συνεχώς για να μην σβολιάσει η κρέμα. Μόλις δέσει η κρέμα την αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε τα αυγά, τα προσθέτουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε καλά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον φούρνο.

Μείγμα μπακλαβά: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την καρυδόψιχα, την αμυγδαλόψιχα, το σουσάμι, την κανέλα και το γαρίφαλο. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 32 εκ., και στρώνουμε ένα φύλλο κρούστας φροντίζοντας να εξέχει λίγο από τα τοιχώματα του ταψιού. Το βουτυρώνουμε και το πασπαλίζουμε με λίγο από το μίγμα μπακλαβά. Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και το μίγμα μπακλαβά. Ρίχνουμε πάνω την κρύα κρέμα και την απλώνουμε με τη ράχη ενός κουταλιού. Τα φύλλα που εξέχουν τα τυλίγουμε σε ρολό πάνω από τη γέμιση.

Επιφάνεια: Χτυπάμε το αυγό με το γάλα εβαπορέ και το ρίχνουμε πάνω στη κρέμα. Πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη και κανέλα. Ψήνουμε για περίπου 45΄ μέχρι να καραμελώσει η επιφάνεια και να ψηθούν τα φύλλα. Ξεφουρνίζουμε και αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει για λίγο πριν κόψουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

 

Πελοποννησιακή γαλατόπιτα χωρίς φύλλο
1 ΩΡΑ ΚΑΙ 15´ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 1 στρογγυλό ταψί διαμ. 30 εκ.
1.500 ml γάλα φρέσκο
200 γρ. ζάχαρη καστανή
250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
1 κουτ. σούπας εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. βούτυρο + λίγο επιπλέον για το ταψί
5 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
ζάχαρη κρυσταλλική, για το σερβίρισμα
κανέλα, σκόνη, για το σερβίρισμα

Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. Βουτυρώνουμε καλά το ταψί. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να ενσωματωθεί.

Προσθέτουμε σταδιακά τα χτυπημένα αυγά, δουλεύοντας συνεχώς με τον αυγοδάρτη μέχρι να ενσωματωθούν αλλά να μην πήξουν. Αδειάζουμε την κρέμα στο ταψί και ψήνουμε στον φούρνο για 1 ώρα. Αφήνουμε την γαλατόπιτα να κρυώσει, πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη και σερβίρουμε.

Πηγή: olivemagazine.gr

asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd

Αναζήτηση

No Result
View All Result
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd

ΤΙ ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

  • Βορίδης: «Προϊόν της στρατηγικής ήττας της Αριστεράς ο Κασσελάκης»asdd 00:02
  • Τουρκία – Ερντογάν: Τουρκία και Ισραήλ θα προχωρήσουν σε γεωτρήσεις για ενεργειακά κοιτάσματαasdd 23:53
  • Βασίλης Μπισμπίκης: Στο ΟΑΚΑ ο ηθοποιός για το Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλasdd 23:44
  • Μίνι επεισόδιο Κασσελάκη με δημοσιογράφους στο Αιγάλεω: Να σεβόμαστε, όχι ειρωνείαasdd 23:35
  • Πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου περιφερειάρχη της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσου Τσιαπλέasdd 23:26
  • ΣΥΡΙΖΑ: Στοχοποίηση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» – Γεωργιάδης: Θα ζητήσω να παρέμβει η Επιθεώρηση Εργασίαςasdd 23:15
  • Ελληνοτουρκικά: «Άλμα προς τα εμπρός η Σύνοδος της Θεσσαλονίκης» λέει ο Ερντογάν – Επιμένει για αναγνώριση του «ψευδοκράτους»asdd 23:05
  • Ορθούλα Παπαδάκου: Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι ότι πήρα κιλάasdd 22:55
  • Κέλλας: «Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους δοκιμαζόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους»asdd 22:45
  • ΕΛΑΣ: Παύση λειτουργείας τηλεφωνικού κέντρου για τις πλημμύρεςasdd 22:36
  • Στέλιος Ρόκκος: «Όταν έπαθα έμφραγμα, ήμουν υποβασταζόμενος από τη σύντροφό μου για να μπω στο αμάξι»asdd 22:24
  • Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών για “γκάλοπ” στην Περιφέρεια Θεσσαλίας: Δεν κάνουμε δημοσκοπήσεις, είναι συκοφαντικά όλα αυτά!asdd 22:17
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd

Δημοφιλή Άρθρα

asdd
Tags: γαλατόπιταasddπαραλλαγέςasddσυνταγέςasdd
ShareasddTweetasdd
asddasdd
asdd

asdd
asdd

asdd
asdd

Σχετικά Άρθρα

Τουρκία – Ερντογάν: Τουρκία και Ισραήλ θα προχωρήσουν σε γεωτρήσεις για ενεργειακά κοιτάσματαasdd

by Θάνος Αναστασίουasdd
21/09/2023 23:09asdd
0 asdd
«Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη στα μέσα Σεπτεμβρίου
asdd
Κόσμοςasdd

Σε κοινές προσπάθειες για γεωτρήσεις για ενεργειακά κοιτάσματα θα προβούν σύντομα η Τουρκία και το Ισραήλ, αποκάλυψε ο πρόεδρος της...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο ΟΑΚΑ ο ηθοποιός για το Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλasdd

by Θάνος Αναστασίουasdd
21/09/2023 23:09asdd
0 asdd
Βασίλης Μπισμπίκης: Όταν κρύωνα στην Ομόνοια, οι τρανς με μάζευαν και με βοηθούσαν
asdd
Lifestyleasdd

Στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ πήγε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Ορθούλα Παπαδάκου: Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι ότι πήρα κιλάasdd

by Θάνος Αναστασίουasdd
21/09/2023 22:09asdd
0 asdd
Ορθούλα Παπαδάκου: Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι ότι πήρα κιλά
asdd
Lifestyleasdd

Η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε για την υγεία της, το αθλητικό κέντρο που δημιούργησε και το ότι δεν ακολούθησε τηλεοπτική πορεία,...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Στέλιος Ρόκκος: «Όταν έπαθα έμφραγμα, ήμουν υποβασταζόμενος από τη σύντροφό μου για να μπω στο αμάξι»asdd

by Θάνος Αναστασίουasdd
21/09/2023 22:09asdd
0 asdd
Λήμνος – Στέλιος Ρόκκος: Εκτάκτως σε νοσοκομείο της Αθήνας
asdd
Lifestyleasdd

Για την περιπέτεια με την  υγεία του, όταν έπαθε έμφραγμα, μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο τραγουδιστής έδωσε μια συνέντευξη...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Ιταλός άφησε πριν 10 χρόνια γράμμα στην οικογένειά του ότι θα αυτοκτονήσει αλλά τελικά έζησε στην Ελλάδαasdd

by Θάνος Αναστασίουasdd
21/09/2023 22:09asdd
0 asdd
Ιταλία: Μπαράζ συλλήψεων στο Παλέρμο – Έπιασαν ένας από τους ισχυρότερους ανερχόμενους «νονούς» της σικελικής μαφίας
asdd
Κόσμοςasdd

Τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί, έκανε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη:...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Κατερίνα Καινούργιου: Ο ξεχωριστός λόγος που θέλει να συζήσει με κάποιον – Τι είπε για τον γάμοasdd

by Θάνος Αναστασίουasdd
21/09/2023 21:09asdd
0 asdd
Κατερίνα Καινούργιου: Έχω Χασιμότο – Δεν είναι κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε
asdd
Lifestyleasdd

Τον ιδιαίτερο λόγο που θέλει να συγκατοικήσει με κάποιον αποκάλυψε με χιουμοριστική διάθεση η Κατερίνα Καινούργιου, από τον «αέρα» της...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Δήμητρα Ματσούκα για Στέφανο Κασσελάκη: Eύχομαι να φανεί αντάξιος των προσδοκιώνasdd

by Θάνος Αναστασίουasdd
21/09/2023 21:09asdd
0 asdd
Σε σχολείο έκαναν χρήση ναρκωτικών μαζί με ανήλικους
asdd
Lifestyleasdd

“Δεν έχει μέχρι τώρα ένα αποτύπωμα στα κοινά” διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Ματσούκα. Για τον ντόρο που έχει προκαλέσει...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Λάκης Γαβαλάς: «Μου στοιχίζει πάρα πολύ που δεν μιλάω με την αδελφή μου και τα ανίψια μου»asdd

by Θάνος Αναστασίουasdd
21/09/2023 19:09asdd
0 asdd
Λάκης Γαβαλάς: «Μέχρι πρότινος είχα πάντα στην τσάντα μου ένα βαγονάκι»
asdd
Lifestyleasdd

Για τη σχέση του με την αδελφή και τα ανίψια του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε το...

Διάβασε Περισσότεραasdd

Λούτσα: Δέκα συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό με έξι νεκρούςasdd

by Έφη Τουφεξήasdd
21/09/2023 15:09asdd
0 asdd
Λούτσα: Δέκα συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό με έξι νεκρούς
asdd
Κόσμοςasdd

Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία της Τουρκίας για τη δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2023. Όπως μεταδίδουν...

Διάβασε Περισσότεραasdd
Περισσότεραasdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd

Αvαζήτηση

No Result
View All Result
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd

ΤΙ ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

  • Βορίδης: «Προϊόν της στρατηγικής ήττας της Αριστεράς ο Κασσελάκης»asdd 00:02
  • Τουρκία – Ερντογάν: Τουρκία και Ισραήλ θα προχωρήσουν σε γεωτρήσεις για ενεργειακά κοιτάσματαasdd 23:53
  • Βασίλης Μπισμπίκης: Στο ΟΑΚΑ ο ηθοποιός για το Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλasdd 23:44
  • Μίνι επεισόδιο Κασσελάκη με δημοσιογράφους στο Αιγάλεω: Να σεβόμαστε, όχι ειρωνείαasdd 23:35
  • Πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου περιφερειάρχη της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσου Τσιαπλέasdd 23:26
  • ΣΥΡΙΖΑ: Στοχοποίηση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» – Γεωργιάδης: Θα ζητήσω να παρέμβει η Επιθεώρηση Εργασίαςasdd 23:15
  • Ελληνοτουρκικά: «Άλμα προς τα εμπρός η Σύνοδος της Θεσσαλονίκης» λέει ο Ερντογάν – Επιμένει για αναγνώριση του «ψευδοκράτους»asdd 23:05
  • Ορθούλα Παπαδάκου: Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι ότι πήρα κιλάasdd 22:55
  • Κέλλας: «Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους δοκιμαζόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους»asdd 22:45
  • ΕΛΑΣ: Παύση λειτουργείας τηλεφωνικού κέντρου για τις πλημμύρεςasdd 22:36
  • Στέλιος Ρόκκος: «Όταν έπαθα έμφραγμα, ήμουν υποβασταζόμενος από τη σύντροφό μου για να μπω στο αμάξι»asdd 22:24
  • Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών για “γκάλοπ” στην Περιφέρεια Θεσσαλίας: Δεν κάνουμε δημοσκοπήσεις, είναι συκοφαντικά όλα αυτά!asdd 22:17
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd
asdd asdd asdd

Δημοφιλή Άρθρα

asdd
asdd
efhmereyonta_farmakeia asdd
protoselida-kyriakatikon-efimeridon asdd

Σελίδες

  • Αρχικήasdd
  • ΤΙ ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑasdd
  • Επικοινωνίαasdd
Menu
  • Αρχικήasdd
  • ΤΙ ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑasdd
  • Επικοινωνίαasdd

Πολιτικές

  • Όροι Χρήσηςasdd
  • Πολιτική προστασίας Δεδομένωνasdd
Menu
  • Όροι Χρήσηςasdd
  • Πολιτική προστασίας Δεδομένωνasdd

Μέλος του

emedia-logo-on asdd

© 2022 Powered by GlobalTechasdd

Graphic arts by Salvadorasdd
Facebook asdd Twitter asdd Instagram asdd Rss asdd
asdd
asdd
  • Αρχικήasdd
  • Λάρισαasdd
  • Θεσσαλίαasdd
  • Ελλάδαasdd
  • Κοινωνίαasdd
  • Παρασκήνιοasdd
  • Αγοράasdd
  • Αθλητικάasdd
  • Υγείαasdd
  • Πολιτισμόςasdd
  • Lifestyleasdd
  • Κόσμοςasdd
  • Οικονομίαasdd
  • Τεχνολογίαasdd
  • Επιστήμηasdd
  • Sexasdd
  • Γεύσειςasdd
  • Mediaasdd
  • Γνώμεςasdd
asdd asdd asdd asdd

© 2022 Powered by GlobalTechasdd

Graphic arts by Salvadorasdd

espa-img
Μετάβαση στο περιεχόμενοasdd
Ανοίξτε τη γραμμή εργαλείων Εργαλεία προσβασιμότητας asdd

Εργαλεία προσβασιμότητας

  • Αύξηση κειμένουΑύξηση κειμένου asdd
  • Μείωση κειμένουΜείωση κειμένου asdd
  • Κλίμακα ΓκριΚλίμακα Γκρι asdd
  • Υψηλή ΑντίθεσηΥψηλή Αντίθεση asdd
  • Αρνητική ΑντίθεσηΑρνητική Αντίθεση asdd
  • Ανοιχτόχρωμο φόντοΑνοιχτόχρωμο φόντο asdd
  • Υπογραμμίσεις συνδέσμωνΥπογραμμίσεις συνδέσμων asdd
  • Αναγνώσιμη γραμματοσειράΑναγνώσιμη γραμματοσειρά asdd
  • Επαναφορά Επαναφορά asdd