Η απάντηση του Γ. Κιμούλη στις καταγγελίες της Ζ. Δούκα για σωματική βία: Έχω ήδη κινηθεί νομικά

Ο κ. Κιμούλης, μιλώντας στην εφημερίδα ON Time που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη, είπε πως όσα κατήγγειλε η κ. Δούκα «είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

Την πρώτη του απάντησή δίνει ο Γιώργος Κιμούλης μετά τα όσα ανέφερε η ηθοποιός Ζέτα Δουκα η όποια κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για λεκτική και σωματική βία.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα ON Time που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη, είπε πως όσα κατήγγειλε η κ. Δούκα «είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

Η καταγγελία της Ζέτας Δούκα

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ζέτα Δούκα είχε καταγγείλει πως υπέστη λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πιο κοντά» από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα μιλώντας στο MEGA και συνέχισε: «Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο ηθοποιός «την κλώτσησε και την έβρισε», ενώ ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

Πηγή: newpost.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας