Αγνοείται ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό Σώμα καθώς από το μεσημέρι αγνοείται, στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης, ενώ το φουσκωτό σκάφος του εντοπίστηκε χωρίς επιβάτες

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο Σήφης Βαλυράκης αναχώρησε στις 2 η ώρα το μεσημέρι από την Ερέτρια με φουσκωτό σκάφος, το οποίο βρέθηκε αργότερα από ένα αλιευτικό προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα, χωρίς ωστόσο επιβάτες.
Στο σημείο βρίσκονται πέντε πλωτά του λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και φτάνουν και άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων αποστολών.

Ο Σήφης Βαλυράκης έχει εξοχικό στην Ερέτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος που εντοπίστηκε βρέθηκαν δύο ψαροντούφεκα. Η σύζυγός του ενημέρωση.

Πληροφορίες του evima.gr αναφέρουν ότι έχει βρεθεί το σκάφος και το Λιμενικό αναζητά τον 78χρονο πρώην υπουργό, ο οποίος είχε πάει βόλτα στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια και συγκεκριμένα στο Ασπρονήσι.

Τις έρευνες του εντοπισμού του, στις οποίες συμμετέχει η Αστυνομία και το Λιμενικό, συντονίζει ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας